Då på vår tröskel står

08 December 2010 - 19:52


I morgon kväll firas Lucia hos oss.
Det är konfirmanderna som ska lussa i kyrkan.
Mysigt och stämningsfullt, det är jag säker på.

I kväll har jag sett till att kameran är laddad inför detta.

-Mamma, om INGEN ANNAN tar kort i morgon, då...

Jotack, jag anade vad hon skulle säga så jag avbröt tvärt och fyllde i:

-Då är det BARA jag som tar kort! ;)

Så hördes det bara en djup suck...

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

He-He!



Fast det brukar ju fotas hej-vilt på såna där tillställningar, så jag tror nog inte konfirmanden ska behöva oroa sej speciellt mycket över dej och din kamera... :-)



Men Lucia - redan!? 8-X Jag kan bara inte fatta att vi har kommit så här långt in i december - det var ju alldeles nyss den förste!? Den 13:e är i och för sej inte förrän på måndag, men av en händelse kom jag mej för att slänga ett öga på almanackan på köksväggen innan idag, och såg att den var kvar på november... Och när jag vände upp december-bladet så kom det fram en liten notering om att sonen ska till tandläkaren just den 13:e. Hade nog mycket väl kunnat bli så att almanackan hade förblivit ovänd, och då vet i tusan hur det hade gått med det där. Jag är helt himla flummig med i stort sett ALLT denna höst/vinter - det är det bara till att konstatera... Mina rutiner, i den mån jag nu hade några såna innan, ligger i ruiner nu - men kanske blir det bättre ordning när maken "flyttar hem" igen efter nyår. De som behöver ha med mej att göra kan ju alltid hoppas på den saken iallafall! <:-)

2010-12-08 @ 20:35:27 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Här är lucia på söndag. Jag tycker det är så svårt att fota luciatåg. De ser ofta ganska konstiga ut när de sjunger eller så är det för mörkt. Har många konstiga lussekort.

/P

2010-12-09 @ 10:46:45 / http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Maud

Klart du ska ta kort! det är en mammas rättighet;)...fint lussebröd du bakat, ser såå gött ut. kramar och ha en fin helg

2010-12-10 @ 18:22:26 / http://maudsanglar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo