Något jag aldrig gjort förut

11 November 2010 - 20:31
I dag har jag fått fylla i en lista med "önskemål om ledighet vid jul- och nyårshelgen".
Milda tider, en sådan lista har jag aldrig sett förut än mindre fyllt i.
Jag har ALLTID varit ledig.

Jo, jag VET att jag har haft det bra och jag har varit väldigt nöjd med det.
Ingen kan säga något annat!

Julafton och nyårsafton är jag ledig iallafall, det är ju inte alla som är det...

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Hej!



Hm... Ja, det är ju inte alla nymodigheter som berikar livet, det är helt klart... :-/ Jag har alltid varit glad över att jag inte har valt ett vårdyrke med allt vad underliga arbetstider det kan innebära... Tänk liksom att bara vara helt säker på att få vara ledig på julafton om man har små barn och därmed kan ta ut föräldraledighet (som ingen kan neka en!) den dagen!? 8-X



Den här helgen ska jag/vi få känna på hur det faktiskt kan vara att vara företagare. Representation, heter det väl med ett finare ord... Så här långt har det ju inte märkts så mycket att de anställda gick in som delägare i företaget för 2 år sen, så det är väl på tiden nu då!? Är inte riktigt säker på att jag kommer att gilla det vi ska på (SMF-stämma...), men det blir ju något annorlunda iallafall. :-)



Kramar!!

2010-11-12 @ 08:00:22 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Maud

Hej, jag har oxå lagt in om lite ledigt...ska jobba julaftonskväll, dan på juldan osv...har sökt ledigt julafton o juldan för storesonen m flickvän e hemma då och minste sonen e oxå ledig från lumpen...sen åker dom på annandan...MEN som det ser ut så får jag inte ledigt, för den jag jobbar med ska ha föräldrapenning och det går först...tyvärr är det ju så att man kanske vill träffa sina stora barn oxå...kunde jag byta jobb o slippa helger skulle jag göra det direkt utan minsta tvekan!!! kram, ha en fin helg

2010-11-12 @ 13:27:02 / http://maudsanglar.blogg.se/
Postat av: Maud

Tack för rösten!

2010-11-12 @ 23:12:01 / http://maudsanglar.blogg.se/
Postat av: Renate

Alltid något nytt d v s att fylla i en lista om julledighet. Tänk så många storhelger man jobbat då man var aktiv inom vårdyrket.



Den här julen är Anna ledig vad jag vet. Hon är ju också van att jobba storhelger.



Ha det gott, kram

2010-11-13 @ 13:35:02
Postat av: mo

Gulp, hoppas verkligen du får vara ledig så mycket som du vill..o brukar. Julhelgen är ju den mysigaste tiden på året, då kan man verkligen rå om varandra o bara vara...Såklart inte alla förunnat, o dem tänker jag faktiskt på när man själv njuter av att umgås med alla nära o kära..

Kramar på dig

2010-11-14 @ 21:06:13 / http://medaljongen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo