Da´n före da´n före dopparedan

22 December 2011 - 23:51
Nu börjar det likna något.
Jag har ett fantastisk energi igen! Det är nog fördelen med att vara krasslig, när bacillerna försvinner blir åtminstone jag så innerligt tacksam över att ha ork igen.

I dag var sista dagen på jobbet det här året, jag har förmånen att få semester alla dagarna mellan jul och nyår. Hurra för det!

Trots att vi fått julklapp från centralt håll (en perfekt sådan, vi fick ett "gåvokort", logga in på internet och klicka hem vilken av en hel hög med grejer som vi ville få hemsänt alternativt skänka en slant till välgörande ändamål. Jag är egoist och valde ett Cult-fat plus Cult-ljusstake) så fick vi alla varsin söt julpåse med gott innehåll. Trevligt!

När jag sedan stannade till och julmatsshoppade var jag på vippen att adoptera en gammal tant. Hon var så himla söt och väldigt pratsjuk. Eftersom jag handlade även på uppdrag av farmor så hade jag hela vagnen välfylld, då kom den tunna tanten fram som såg ut att vara hundra år och viskade:

-Har du lastbil?
-Jag har en Toyota, de slukar hur mycket som helst!

Hon tittade så längtansfullt på alla mina varor och sa lite sorgset att det var mycket roligare att handla när de var fem vid matbordet så fick jag veta att hennes man numera bodde på ett servicehem och att hon själv blev allt tunnare och tunnare och dessutom var hon så ensam.

Hon såg lite muntrare ut efter vårt samtal, sedan slog det mig att hon borde ha tre barn... Eller var de kanske så åldersstigna de också? Har inte hört någon som adopterat tanter förut så jag ska inte börja jag heller men hon var lite klämkäck på något vis.

Istället åkte jag hem och fick jubla tillsammans med min egna tös över otroligt fint betyg. Räcker inte det till frisörlinjen så blir jag väldigt förvånad. Härligt när hårt arbete ger resultat. Att det är en hel termin kvar att ligga i lika hårt väntar vi med att tänka på och njuter av julledigheten!

Vi har städat ytterligare ett rum ordentligt och så har det tillverkats både kola och en annan sorts farligt goda julgodisar. Jag har ju en ny roll, smakpanel. Jag sköter min roll med bravur om jag får säga det själv.

De sista julklapparna har slagits in, handlade till Ludde i dag så nu bådar det gott för en riktigt GOD JUL!

Kommentarer
Postat av: Frida

Härligt jobbat av dottern, och så bra att din ork återvänt.



För övrigt tror jag man får adoptera en tant. Det kanske man skulle göra lite då och då faktiskt när jag tänker efter....



Ha en bra dag före dan!

2011-12-23 @ 08:35:38 / http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Eller så kanske man kan ge bort en tant i julklapp på nåt vis!? Ja, inte själva tanten då, utan nånting mer på det ekonomiska planet eller vad man ska säga. Precis som man ger bort ett bidrag till SOS-barnbyar osv. En slant som kan garantera den stackarn att hon aldrig nånsin ska behöva vårdas av nån som representerar Carema tex!?



Skönt att höra att energin är tillbax! :-) Och jätteroligt att dottern fick bra betyg!! Tala inte om för henne att man har rätt goda möjligheter att komma in på en reservplats när det väl kommer till kritan, och då inte alls behöver ha så där jätte-jättehöga betyg! ;-) (Iallafall var det så i dotterns klass).



Jag har förresten glömt att kolla om dotern fick bokstäver i betyg nu!? Fick dina barn det??? På nåt vis kan jag ju tycka att det gamla systemet borde få fortsätta att gälla åtminstone för dem som bara har det här läsåret kvar... Men jag vet inte hur det är med den saken.



God (lille)jul(afton)!!! :-D

2011-12-23 @ 12:04:16 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: mo

Åh det blöder lite i hjärtat när man inser att alla inte har det så bra som en själv....Verkade vara en gullig tant. Jag har ju mina "gubbar" som jag hälsar på när jag är ute o går..En kör permobil o vi vinkar alltid på varandra, nu senast skrek han GOD JUL...då tänkte jag, undrar om han är ensam i jul...

Verkade som ni fick en bra julklapp, får man välja själv kan det ju inte bli fel ;)

Hoppas ni får en underbar jul bästaste bloggvännen, kramar till dig o hälsa din härliga familj

2011-12-23 @ 12:27:17 / http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Eva-Lena

GOOOOD JUUUL!:)

2011-12-23 @ 19:09:33 / http://nenalivet
Postat av: Renate

Att adoptera en gammal tant kanske vore något att tänka på i alla fall om hon verkar go och rar!



..._██_*。*../ \ .˛* .˛.*.★ ★ 。*

. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛Π____. * ˛* .°

°°( . • . ) ˛°/• '♫ ' •\.˛*./____/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。 *°

°(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°. |田田 |門|╬╬╬╬ .

˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯°

°˜"*° GOD JUL önskar Renate

2011-12-24 @ 13:08:45
Postat av: AnnaKK

Hu och rys, ang de glömda ljusen. 8-X Jag är rätt nojjig med sånt där, och vågar mej inte på annat än ljusstakar/-lyktor för värmeljus, så jag VET att de slocknar av sej själva om/när jag glömmer dem. <:-) Skönt att du kom hem igen innan de hade brunnit allt för långt ner!



Och ha nu en fin fortsättning på helgen! Och riktigt sköna och goa lediga mellandagar!! :-)

2011-12-25 @ 18:13:01 / http://annakk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo