A good hair day

28 December 2011 - 20:41


Dagen före julafton skulle jag få bort mina svinto-slingor i håret.
De blir fler och fler mellan varje toning/färgning känns det som.
Vi skyller på åldern!

Min egen frisörska hade så mycket att göra då dagen före julafton så hon hann inte med lilla mamma. Det var två små söta barn som pockade på uppmärksamheten. Jag är ju en snäll kund så jag väntade över alla juldagarna...
Inte en endaste en verkar ha upprörts över min kalufs.

I går åkte de små söta barnen hem, istället kom det en liten bebis till oss.
Jag tror minsann att hon också ska bli frisör. Hon har iallafall "fixat frisyr" på mig jätte många gånger i mitt hår i dag medans hon och jag tittade på när den blivande frisörskan gjorde den vackraste håruppsättningen efter den andra på den besökande bebismamman som har så fint "uppsättningshår".

Tur att jag inte är håröm för den allra minsta frisören var väldigt hårdhänt. Hon gillade skrarpt denna "lek" iallafall och jag, jag gillar små söta lättroade människor.

I kväll har jag iallafall fått egen tid hos "frisörskan" och jag tror bestämt att min hårfagraste vän också ville bli färgad - han har dock kört lerinpackningsvarianten... Det finns bara en fördel med den och det är att den är gratis.

Vi väljer att se livet från den ljusa sidan. Jodå!

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Ha-Ha! Det här är bara början, ska du veta! ;-)



När din tös väl har påbörjat utbildningen så kommer du troligtvis att få tillgång till hennes talang och tjänster än mer sällan - iallafall om hon är det minsta lik min dotter när det gäller "hårandet". Kompisarna och kompisarnas kompisar (och till och med kompisarnas föräldrar och syskon!) tenderar alltid att gå före den egna familjen, och dem kan man ju dessutom få betalt av! :-D



Fast jag tror att hon ska använda mej som modell i vår nångång när det ska avläggas nån slags prov på skolan. Men då är jag också bara en i högen som ska infinna mej där då... <:-)

2011-12-29 @ 08:48:00 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Sv: Du, jag känner igen mej precis ang att man är orolig när ungarna är ute och kör bil. Jag är det t o m när det gäller sonen, fast att han har haft körkort i över två år och innan dess även körde A-traktor i två år. Antagligen går den här typen av oro aldrig över - barn är barn även långt efter att de har blivit vuxna, flyttat hemifrån och kanske även fått egna barn!?! <:-)



Hoppas det går bra på cupen!!! :-D Vilket lag är det han har gått över till?

2011-12-29 @ 09:55:26 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Golden gillar lerinpackningar det är ett som är säkert.

/P

2011-12-29 @ 10:53:29 / http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: mo

Ja men visst är det skönt att ha frisörskan i samma hus i alla fall..även om man får boka tid ;) Jag är lite nojjig med det där så jag färgar håret så fort något litet grått tittar fram...haha, än är det mest enstaka hårstrån, meeeen ändå, så trist.

Mysigt med lite bebismys, även om de är lite hårdhänta... ;)

Om vi inte hörs innan, GOTT NYTT ÅR!!! Till er allihopa, kramar i massor

2011-12-29 @ 18:35:49 / http://medaljongen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo