Kalorier ut och in

03 Februari 2011 - 22:15



Å, vad det är HÄRLIGT att inte vara på resande fot!

Att kunna gå på "Friskis & Svettis" som vanligt. Det är grejer det.
I dag var det ett nytt pass för det var en "vikarie", jätte kul - och svettigt - med ett alldeles nytt pass.
Hon hade med "Jag vill vara din Margareta" bland låtarna och jag måste säga att "Dansbandsjumpa" vore något för mig. Himla "hoppvänligt" och så man bara måste "svänga ut lite extra". ;)
Bara jag inte börjar SJUNGA för full hals där också för då tror jag att min tös försvinner till en annan lokal.

När vi kom hem var husets herrar borta. Jag trodde att de var ute och kvällspromenerade men så var inte fallet. De väntade på oss hos farmor, hon hade haft "tantbesök" i dag och ville bli av med fina mackor, bullar, en massa kakor och bakelser.

Såklart man "offrar" sig. ;)

Där rök de brända kalorierna men ack så gott och trevligt.



Kommentarer
Postat av: Liza

Vilket härligt jumpapass.. fin musik också! Tänk att "Jag vill vara din..." är en låt som alla åldrar verkar tycka om och kunna, och den passar i alla sammanhang.

Önskar dig en härlig helg!

Kraaaaaaaaaam!

Liza

2011-02-04 @ 09:37:13 / http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Frida

Skönt att det är fler som kan tänka sig att offra sig ibland. Det är ju ett hårt jobb, men nån måste ju liksom göra det :)



Ha en trevlig helg!



Kram från hon som nog sjungit med i alla fall ;-)

2011-02-04 @ 12:37:06 / http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: Renate

Förstår du njuter av att inte vara på resande fot. Härlig låt till passet! Vi har också musik på vattengympan. De sista minutrarna kör vi enbart avslappning. Jag flyter alltid kring fritt.



Synd att de brända kalorierna rök! Allt för den goda sakens skull och trevligt hade du (det är också livskvalitet), kram

2011-02-06 @ 23:41:17
Postat av: AnnaKK

Go´morron!



Hoppas ni inte har rent snökaos i dina trakter denna morgon? Här har det nog inte kommit mer än några flingor. Så fort man får lite vårkänslor (som i onsdags tex, när det var så soligt och fint väder hela dagen) så måste det så klart komma ett bakslag och ta ner en på jorden igen. :-I Visserligen ÄR det ju i högsta grad vinter ännu - men det har det ju varit i snart 1½ år!? Jag kommer iallafall knappt ihåg längre att det var en vår och sommar 2010 - men vintern 2010 (och -11) lär man väl däremot alltid minnas!? Så vida nu inte ALLA kommande vintrar kommer att se ungefär lika dana ut... Hua!! 8-X



Trevligt nog är det iallafall fredag idag! Har du ledigt, eller är det så mycket på jobbet nu att du får ta till även denna dag för att hinna med?



Kramar!! :-)



2011-02-11 @ 06:01:42 / http://annakk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo