Sommarhelg

04 Oktober 2011 - 21:46


Jag är inte så himla mycket för resor...
Det hjälper inte ens om de är alldeles gratis! Då förstår ni. ;)

I torsdags kväll grämde jag mig lite för att jag inte hade hållit fingrarna i kors och sagt att jag var upptagen över den här helgen. Jätte upptagen! Men jag ljuger ju inte. Dessutom kan ju saker som man inte ser fram emot så där jätte mycket bli väldigt bra!

Så där stod jag med den lilla resväskan som skulle packas och insåg att jag inte hade något fint att ta på mig. Jag skyller inte på fukt i garderoben, för varmt tvättade kläder eller något i den stilen utan jag bestämde mig i den där stunden för att från och med denna resas hemkomst ska jag bara äta sunt. Jätte sunt och se om det gör någon verkan för i ärlighetens namn har jag konsumerat hiskeligt mycket goda glasspaket den sista tiden.
Själv göra själv ha som mormor sa när hon levde!
Man är vad man äter skulle Anna Skipper ha sagt.

Men nu stod jag där med mina tågbiljetter och kläder som fick duga trots allt.

På perrongen var vi fyra tjejer som under den fem timmar långa resan blev 12 i sällskapet innan vi skumpat fram till vårt mål. Vi möttes av jätte fina hotellägenheter.

Vilket väder vi fick och vilken mat! Det bästa med att vara på hotell är frukosten. Att välja och vraka och sedan bara resa sig upp och gå. Det är lyx det. Vilken tur att jag följde med! =)

En massa god mat har det blivit hela helgen igenom så när jag kom hem så passade kläderna än sämre än förut.



Nej, det är inte mina mackor allihop. "Smörrebröd" bjöds det till lunch en dag.
Vi fick en helkväll på Wallmans med fyrrätters middag och underhållning genom hela kvällen.
En annan kväll besökte vi en restaurang som fått pris för sina hamburgare.
Jo, det var verkligen gott!



Till efterrätter har jag alltid haft en stor passion och när man inte kunde välja vilken man ville ha så kunde man ta "tre små efterrätter", sådant gillar jag skarpt. Fast när jag satt där med allt gott så var hamburgerbrödet det jag fastnat allra mest för ändå. Det var så gott så det var inte klokt!




Summa summarum gäller det gamla ordspråket "Borta bra men hemma bäst" men hur som helst hade vi verkligen tur med vädret. Vilken sommarhelg!



Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Ja, en mer vältajmad helg vädermässigt hade ni nog inte kunnat hitta för en höstresa! :-) I lördags var det ju verkligen som sommar igen!!



Om du spanade ordentligt ut genom tågfönsterna såg du vårt hus! :-D

2011-10-05 @ 11:27:54 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Renate

Vilken underbar resa du haft med sommarvärme och god mat!



Ätit sunt har jag gjort i tre veckor. Är nu inne på min sista vecka. Sammanlagt har jag gått ner 4,8 kg och jag är mer än nöjd. Mitt mål var 3-4 kg.



Ha det gott!



kram

2011-10-05 @ 12:24:56
Postat av: mo

Åh vad härligt ni har haft det...Men jag är ju precis som du, så trist när man inte kan längta till något utan nästan se framemot att man är hemma igen, o att allt har gått bra o varit trevligt.Meeeen, man kan ändra sig på gamla dar ;) De sista resorna vi har varit på (med makens arbetskamrater, eller med familjen) har varit så helt underbara så jag börjar se framemot nästa grej, alla redan, det du....

Usch ja, känner igen mig med maten där med..det märks att det är lite svårare att äta som man alltid gjort när man är över 40, trist för jag älskar verkligen att äta, god mat, fika, godis...ja allt som är gott (ja vad annars....hihi), men jag tror du håller måttet med alla hundpromenader.

Jaså du får inte vara med på förfesten då ;) Tycker du ska vara lite pinsam o komma in dansa lite för ungdomarna, visa hur det ska gå till..haha. Nej men visst är det skönt/skoj att de vill vara hemma (även om det finns en liten baktanke med det)...

Ha nu en underbar helg vännen, många kramar

2011-10-07 @ 11:21:19 / http://medaljongen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo