Hundkompis

02 Augusti 2012 - 22:45
 
Min hund gillar rutiner men i går morse vet i tusen om han ändå inte tyckte att det var liiiite tidigt att gå ut och gå redan före klockan halv sex. Det såg ut som han tänkte "Gå och lägg dig igen" och det var väl i och för sig exakt det min kropp tänkte också.
 
Morgonrutinen är i vardagslag att den bästa kompis hunden också är ute exakt samma tid och att hundarna alltid hälsar och busar runt lite medans jag och hussen jag möter pratar om dagens väder innan vi går in och äter frukost, var hund i sitt hus. Men ingen bästa hund kompis dök upp - han är ju borta med sin familj. Vi "letar" ju efter honom varje gång vi vattnar blommorna...
 
Nu i sommar kom det en annan gammal herre på besök till oss. Inte ofta som min hundfarbror får besök av hundar i samma ålder. Lugna och fina båda två och lika skraltiga i bakdelen...
Det var iallafall roligt i flera dagar efteråt, det luktade så gott i vår trädgård. Verkade det som...
 
Nog var han snäll den där besökaren men för mig som är van vid en "rejäl" hund tyckte att det nästan var lite konstigt att klappa en sådan smal hund... Min egna är snäll mot alla besökare, han vet att han inte behöver vara orolig - han har ingen konkurrens, han ÄR bäst. =)
 
När man är stor och stark måste man vara snäll.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag håller med dej, en rejäl hund ska det vara!
/P

2012-08-03 @ 08:04:44 / http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Det är ungefär lika dant här för tillfället! Vi har hand om svärföräldrarnas tax när de är på semester, och han är så smal och tunn att man nästan sticker sej på revbenen när man klappar honom - och man funderar lite på om man kanske klappar lite för hårt då, fast att man tar så nätt man kan!? <:-)

Det här OS:et måste ju vara så "ditt" som det bara kan vara!? :-D Först fälttävlans-medaljen då, och igår blev det ju även ett silver i skyttet! Säg nu att du har planerat att typ äta fisk hela helgen, så kommer nog sjutton både Lassi Karonen och Therese Alshammar också att ta medaljer!! 8-) Och fotbollsdamerna kan vi ju också hoppas på, förresten.

Hoppas arbetsveckan har varit bra - och att morgondagen blir ännu bättre!! :-)

2012-08-03 @ 12:02:53 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Bloggmamman

Vilken goding! Här kämpar vi med en valp som behöver kissa mitt i natten - som att få en bebis igen:-)

Sv:Tusen tack snälla du!
Kramar!

2012-08-05 @ 00:07:19 / http://bloggmamman.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo