Små besökare

29 December 2012 - 19:18
 
När man själv har stora barn så är det förstås extra mysigt när det kommer små besökare.
Det bästa med den här lilla tjejen är att hon är kompis med alla, jag tror det beror på att håret är lite Goldenhundfärgat. ;) De är ju sådana till sin natur. Glada, snälla och nöjda bara de får vara med!
 
De två goldenfärgade här hos mig har funnit varandra och att det inte finns snällare hund än min har jag ju konstaterat de senaste 11,5 åren!
Lilltjejen lånar gärna ut sina prylar som ni ser på bilden och vovven "modellerar" snällt, sedan har vi fått höra den glada tomten sjunga "Nu är det jul igen" ett hundra gånger lite drygt. Vi har hunnit byta batteri en gång till och med. Det konstiga är att jag INTE kör "batterierna-är-slut-tricket" som jag gjorde när mina egna barn var små.
Man är snällare mot besökare. Märkligt eller hur?
Lite mera tålmodig över lag. Eller om det är åldern kanske? Det är det nog... Det är skillnad mot att vara 41 mot 22 menar jag. ;)
 
En del bokläsning blir det också.
 
Så har vi ett annat stort och gemensamt intresse: att fika! ;)
 
I dag fanns det lite, lite kvar av gårdagens kladdkaka, "hottade" upp den lite genom att skära pyttebitar och dutta på lite grädde. Genast såg det lite roligare ut!
Man får bjuda till så gott man kan för att få en guldkant på tillvaron även om jag för egen del gillade mackorna allra bäst. =)
 
Hej hopp!
 

Kommentarer
Postat av: Tess- en helt (o)vanlig morsa/tjej med väldigt speciella barn

O så gottesugen ja blev nu! Behöver energi till min hårt arbetande hjärna ;)

2012-12-29 @ 19:29:42 / http://motherwomanwife.blogg.se
Postat av: Tess- en helt (o)vanlig morsa/tjej med väldigt speciella barn

Haha, va bra!! =D Då har ja inte skrämt bort dig iaf ;).

2012-12-29 @ 21:19:05 / http://motherwomanwife.blogg.se
Postat av: fridasfunderingar.blogg.se

Jag blev akut sugen på kladdkaka så här 10:12 på söndagsmorgonen. Kanske liiiite tidigt?
Jag kan meddela att man inte har så bra tålamod med saker som låter när man är 32 i alla fall. Ungarna fick en apa som härmas av "tomten" i år. "Tomten" som i detta fall var jag. Hur tänkte jag?!?!?!?
Tur det finns en avstängningsknapp (för det kollade jag), men till och med LillA sköter ju den själv så den går igång på nåt mystiskt sätt mest hela tiden trots att jag slår av den. :/

2012-12-30 @ 10:14:00 / http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: Renate Wretefelt

Det var ett tag sen jag gjorde kladdkaka närmare bestämt drygt 1 år sen. Ser så inbjudande gott ut! Jag brukar ha bra tålamod med barn men numera är jag gammal och har inte alla gånger samma ork. Kan bli tröttsamt iaf när min brors barnbarn, fem killar i åldrarna från 13 (den äldste) och 6 år (den yngste) stimmar.

2012-12-30 @ 14:07:25
Postat av: Liza

Himmel så gott med kladdkaka! Måste ta mig i kragen och baka känner jag. Bakade nästan ingenting till julen och nu är den slut och det finns fika kvar.. bara nougatrutorna är borta och tur är väl det för min figur, hi hi!
Kraaaaaaaaaaaam!
Liza

2012-12-30 @ 14:56:59 / http://vardagslycka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo