Kan man tänka sig...

25 December 2013 - 23:46
När barnen var små var juldagen en av de bästa dagarna på året.
En lugn-och-ro-dag på något vis. Inget "uppstimmat" efter alla barnkalas, luciafirande och väntan på den stora dagen...
En massa nytt att roa sig med och kylskåpet fullt med mat...
Bara göra vad som faller sig in och mysa på.
Det är härligt det.
 
Med stora barn är det ett annat förstås.
Min dotter var snäll och "lekte juldag" med mig i dag genom att spela spel med den gamla mamman innan hon skjutsades i väg på roligheter. ;)
 
Hon var också den som hade fixat ett rött paket med vita prickar på julaftonens morgon.
Jag var beordrad att "inte styla håret innan Tomten har varit på morgonen". ;)
Jag fick en kräm till lockarna, preciiiis som jag hade önskat mig.
 
På kvällen fick jag sedan mera fina paket, t.ex. frisörschampo och frisörbalsam!
För mig som kör "Ica Schampo" var det ju WOW! =)
 
I kväll har jag testat mina nya schampon och den väldoftande hudcremen. Mmmm!
Så har jag suttit i soffan och sett på tv i nästan tre timmar så nog är det lugnt och fridfullt alltid.
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Om du har fått en sån där bauta-stor schampooflaska (som det ju ofta är bra pris på när man beställer "redia grejer" från Lyko och liknande företag), så blir det nog alldeles lagom att önska dej en ny när du fyller år - så slipper du att nånsin mer använda ICA-schampoo! ;-)

Här hade vi ju kommit överens om att skippa allt vad julklappar heter i år, men det var visst bara jag och maken som lyckades hålla den överenskommelsen. Det är jag nästan lite stolt över så här efteråt! För jag var ytterst nära att gå i samma fälla som "alla andra" gjorde - dvs känna att de nog ändå måste kunna ge bort iallafall något li-i-i-itet paket... Men jag tyckte att de julgrupper som fanns kvar på Ica på julaftonsförmiddagen såg så anskrämliga ut, så jag struntade faktiskt att att köpa en sån till svärföräldrarna. När vi ju nu ändå inte skulle... >:-)

Dottern däremot hade snubblat över jättefina delikatesskorgar i nån ost-/charkbutik hon varit inne i på julafton - de var nedsatta till halva priset, och vips hade hon köpt en sådan till både maken och mej och till sin farmor och farfar. :-) Och från övriga kom det en strid ström av chokladaskar... Phu!

Om nu alla faktiskt HADE LÅTIT BLI att köpa något, så hade det fungerat alldeles ypperligt att fira jul helt utan klappar. Ja, det gick ju bra så här också - men det kändes absolut inte som om klapparna tillförde något. Det var så bra som det var iallafall med gemenskap, god mat och tv! Mysigt utan att vara så där uppskruvat lixom!! :-)

Dottern hör till dem som alltid måste ut och slå klackarna i taket på juldagens kväll, men den här gången vågade hon inte med tanke på sitt nyopererade knä. Fast hon skulle ha förfest i sin lägenhet precis som hon brukar, samt skjutsa pojkvännen och några kompisar både till och hem från dansstället... Så lite roligt fick hon förhoppningsvis ändå!? :-)

2013-12-26 @ 09:58:29 / http://annakk.blogg.se
Postat av: mammakero

Här hade jag och maken lovat att inte köpa varandra någon julklapp och det gjorde vi inte. Jag köpte honom ett glasögonfodral från ÖoB för 10 kr, det var inte någon julklapp, men eftersom det roligaste med julklappar är att slå in dem, så slog jag in dem oxå!!!
Älsta dottern har aldrig varit särskilt intresserad av "hemvändarfester" på juldagen, men jag lovar att när yngsta dottern väl kommit hem till jul efter sina sejourer i utlandet (som hon planerat i flera år redan) så är det där hon kommer att vara på juldagen!
Annars så har vi utsett juldagen till den officiella pyjamasdagen! Så vi gick omkring i pyjamas hela dagen, kollade bloggar/vloggar (döttrarna), läste (jag) och maken kollade tv... Sen såg döttrarna och jag världens sämsta film, som på utsidan såg ut som en perfekt amerikansk julfilm, med vedmod och kärlek och en massa julpynt!!! Den hade allt och ändå var det den sämsta jag sett på massor av år. Alla karaktärer var obegripliga och rent ut sagt knepiga...

2013-12-26 @ 16:30:14 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Annika

God fortsättning. Vilken fin dotter du har som fixar så du får en så härlig jul. Fortsätt nu att njut av det som är kvar av Julen. Kram på dig.

2013-12-26 @ 16:42:44 / http://badtant.bloggo.nu
Postat av: Pernilla

Det där med "riktigt" schampo är inte helt fel. Problemet är att man blir fast! Det är bra grejer, på riktigt.
Hundarna får alltid det bästa men jag fick Ica-schampo tills...
Nu är jag också en "köp-frisör-schampo-hos-frissan-eller-på-nätet-typen".
Vackrare vet jag inte om jag är. Men förmodligen hade jag varit ännu fulare om jag fortsatt med ICAs.
/P

2013-12-26 @ 23:26:46 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo