Sista dagen

31 December 2014 - 09:05

Efter fem helt intensiva dagar som gammelmoster är det i dag den sista dagen på den här träffen.

I går hade vi en helintensiv dag.
Jag började fundera på hur många ord den lilla munnen sagt under dagen.
Stegräknare finns ju men ordräknare? Kanske någon har en app att ladda hem?

På morgonen var jag och rotade i en stor låda på vinden märkt med spel och pussel små barn sedan roade vi oss med tårtspel, fånga ballonger och Pippi pussel. Det är en riktig nostalgitripp att ta fram alla våra grejer, som en skattkista!

En tur på sparken och fyrhjulingen innan vi besökte farmor som ville bjuda på ostkaka. Vi är snabba med att tacka ja när det vankas god fika!

I går skulle vi ta oss till en mataffär också och i samband med det lämnade vi min "lilla unge" i stan. 
Min egna alltså. Att hon ville lämna mig trodde inte min 3-åriga kompis en sekund på. När vi styrde hemåt igen var hon säker på att vi borde vända och hämta hem henne igen.

De är liksom inte i samma kapitel i livet men de gillar varandra ändå. :)

Vi satt en stund, min lilla och jag alltså, i går och letade efter turkosa gardiner. Det ska bli startfärgen för 2015 i mitt kök. :)
Att bli riktigt färdig med egna grejer med mitt lilla sällskap är lite överkurs men jag hittade iallafall fina "dukar" på Maxi i går.

Färgen är finare på riktigt och det är i den fina färgen jag vill hitta gardiner i.
Om du har tips så skriv gärna en länk!




Kommentarer
Postat av: mammakero

Det är alltid roligt att umgås, men lite ledsamt när man måste skiljas åt igen...
Turkost i köket är så otroligt fräscht! Jag brukar alltid kolla Indiska när jag handlar gardiner! Så det blir mitt tips!

2014-12-31 @ 10:30:58 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

En app för ordräknande går säkert att ordna. Frågan är om det finns batteri till mobiler som håller lika länge som en 3-åring håller låda.
Gardiner i Turkost har jag sett på Rusta. Vet inte hur de såg ut i övrigt men det kan ju vara värt att kolla.
Önskar det ett Gott Nytt År!
/P

2014-12-31 @ 13:14:18 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Turkost är en fräsch färg som både maken och jag gillade/gillar. Tyvärr kan jag inte ge dig något tips på vart du kan köpa dem. Tror dock de kommer att dyka upp i butikerna framöver nu till vår.

Ett Gott Slut & Ett Gott Nytt År önskar jag dig och familjen/kramar

2015-01-01 @ 10:39:47
Postat av: Linda

Åh, att spela gamla spel har alltid varit en favorit hos mig. Mamma o pappa har alltid sparat mina gamla sedan jag var liten så barnen går dit jämt när vi är där och tar fram spel.

Rusta skulle jag också tipsa om - den affären har jag kommit att gilla nu det sista faktiskt. Annars har vi världens största gardinaffär här hemma (tygriket kallas det...) där vi bor så det där med att köpa billiga gardiner är aldrig något problem - om man vill sy dem själv vill säga!

Att göra efterrätter med gelatin är hur enkelt som helst och pannacotta är min största favoritefterrätt. Om man nu vill äta gelatin - vad innehåller det egentligen, vill man veta ;-)

Vi åt igår en cheviche kan man säga; kräftstjärtar, mango och avokado i en sweet chilli marinad. Såååå gott!! Jag lovar att lägga ut receptet imorgon. Idag har jag lagt ut ett inlägg som heter duga då jag gjorde en årskrönika igår. Så idag blir det inga mer inlägg :)

Hoppas att du har en fin första dag på året. Här regnar det som spön i backen - perfekt att kunna ta det lite lugnt inomhus och titta på film eller spela spel ;-)

2015-01-01 @ 11:27:45 / http://www.himmelsblaaogon.blogg.se
Postat av: Frida

Om du hittar en sån app vill jag också ha en! 😁
Gott nytt år!

2015-01-01 @ 14:13:18 / http://Fridasfunderingar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo