Höstlig vår

07 Maj 2014 - 22:53

Som vanligt innebär onsdagar att jag dyker upp senare på jobbet.
I går kväll tittade jag på hur vädret skulle utveckla sig och när det verkade som regnet skulle komma denna dag och stanna kvar så länge väderappen visade så bestämde jag mig redan i går kväll för att trots chansen till sovmorgon gå upp tidigt och ta dagens joggingrunda redan då. :)

Det kändes bra att jag stod fast vid beslutet.

Innan jag kom igång med mitt joggande så tänkte jag till att börja med att jag alltid skulle vara på spåret på morgonkulan så att jag inte skulle riskera att bli varvad av alla snabba joggare men jag la bort den tanken och tycker att så många kan jag väl inte skrämma bort när jag illröd i ansiktet flåsar fram! ;)

Väl hemma i kväll så stod regnet minsann som spön i backen och det var skönt att ta på gummistövlar och regnställ till en liten skogspromenad.
Inte ett ord om att jag faktiskt tänkte hoppa över den... Det var ju så ruskigt väder och jag var ju faktiskt inte TVUNGEN!
Så slog det mig att förr i tiden fanns aldrig denna tanke hos mig, när jag hade en hund alltså.

Promenaden piggade upp iallafall och efter den har jag suttit i soffan med min store Manchester Citysupporter.
Han verkar tro att det är hans uppgift att coacha laget till guld!
Röstresurserna måste han ha ärvt av sin far för jag har ju mina kvar... ;)

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Både idrott och tv känns som något som har övergått till att vara historia i mitt liv... Fast tv-tittande borde väl rimligtvis återkomma - till vintern, kanske!? :-)

Och om jag kommer att kunna motionera mer i livet sen, återstå att se! Ähum... Just nu får jag ju mycket "fys-träning" så gott som varje dag, i samband med att vi är vid renoveringsobjektet. Men den ena krämpan efter den andra dyker dessvärre upp - igår hade jag tex nåt knas med höger handled, efter idogt grävarbete de senaste dagarna. :-( Å andra sidan verkar jag ha "ledat upp" högra axeln igen, som jag hade vissa problem med under en längre tid innan vi började på det här projektet. Har faktiskt inte känt av den alls på sistone - men jag kan ju se att den sitter kvar på kroppen, så! :-)

För övrigt håller jag med dej om att det verkar mer höst än vår ang vädret just nu. Men bara det inte blir vinter igen också, så är jag fullt nöjd! Det var väl inte allt för långt norrut som SMHI hotade med att det skulle komma ett par decimeter snö!? Hua... 8-X

Ha en fin torsdag!!! :-)

2014-05-08 @ 06:52:07 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Susanne

När man har hund är det bara att bege sig ut i alla väder. Vi har tur som är två, oftast tar sambon när det är sämst väder :) Jag gillar att gå när solen skiner ;)
Bra gjort att du höll fast vid joggningen. Bra gjort!

Ha´t så bra

2014-05-08 @ 18:44:30 / http://beauty-beholder.bloggplatsen.se
Postat av: Annika

Jag väntar på regnet som de har hotat/lovat för det behövs, men jag vill inte att det ska vara kvar över helgen så ska det regna så får det komma NU. Att ha hund är en bra ide på många sätt då de både ger sällskap och motion.
Njut av kvällen.

2014-05-08 @ 18:53:22 / http://badtant.bloggo.nu
Postat av: mammakero

Nu går du ut i regnet för att du kan och vill, förrut var du tvungen...
Här är det maken som står för en högljudd coaching av sitt ishockeylag och en del travkuskar...

2014-05-08 @ 19:28:31 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: TantGlad

Att ha hund då får man vara vädertålig.
Vi skulle få regn över fredagen men det tycker jag bara är mysigt i morgon för då kan man ju njuta av några ljus. Inte dumt det heller.
Ha nu en jätteskön torsdagskväll och en fin fredag.

Hejsvejs och kram.

2014-05-08 @ 20:30:33 / http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: bara anna

Imponerad av din joggingrunda där på morgonen! Så bra gjort! Hur långt springer du nu?
Vi var utan hund några månader efter att Frans föddes och då tog jag mig inte alls ut på samma sätt, jag hade så många ursäkter liksom. Nä, hund måste jag ha.
Ha en skön fredag!

2014-05-09 @ 09:14:45 / http://www.baraanna.se
Postat av: Pernilla

I morse gick jag iväg med ett fint duggregn över huvudet. Men det är skönt precis som du sa. Nu är jag påväg på semester. Hur ska jag klara av att hålla igång utan hund? Helt ärligt så skulle jag vilja ha dem med. Jag skulle inte utsätta dem för flygturer men om det gått att ordna på annat sett, hade de fått följa med.
/P

2014-05-09 @ 16:46:22 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Nu gör du dina egna val du är inte tvungen att gå ut i alla vädertyper. Själv hjular jag i ur och skur. Tror mitt immunförsvar byggts upp bra. Inte en enda förkylning har jag haft de två sista åren, peppar, peppar.
Härligt med jogging! För min del blir det turer med cykeln dryga milen ett par gånger i veckan och när tid hinns med power walk turer med stavarna. Måndagar har jag yogan, onsdagar vattengymnastik och vissa torsdagar Rörelseskolan.

2014-05-12 @ 12:50:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo