Godkänd

16 Oktober 2015 - 20:32

I går var det första gången som min dotter körde in en bil på bilprovningen.
Hon tyckte det var lite läskigt!

Det brukar vara många som säger att det är lite "otäckt" att besiktiga. Jag har aldrig känt så. Jag vill helst inte höra eventuella oljud eller känna av något konstigt i bilen så om jag INTE körde in bilen hos bilprovningen varje år skulle jag lätt kunna köra runt i en livsfarlig bil!

Alltså är det BRA att få veta om det är något som behöver fixas även om jag nu inte vill ha några dyra reparationskostnader. Det blir ju sedan lite svårare när bilen kommit lite till åren, vart ska gränsen gå för kostnaden? 

Eftersom tösen har vår gamla trotjänare till låns höll jag tummarna lite extra för att det skulle gå bra så vi slapp några beslut hit eller dit. Hon behöver bilen då hon jobbar...
Det är ju "lättare" att köpa en egen bil då man jobbat ett tag/har sådan tur att få fast jobb så därför har hon fått låna vår genuina trotjänare som ändå mest stod ensam i garaget numera.

Den gamla bilen har ju haft en spricka över hela rutan i flera år... Host och harkel!  Men i garaget har det ju inte spelat så stor roll. 
Den där skadan har Glasmästaren som dansat in i vår familj velat laga sedan en tid tillbaka.
Jätte snällt men jag har dragit på det: vi väntar tills vi vet domen på besiktningen.

I går ville han veta om han fick beställa en ny ruta.

Absolut! :)

Skönt att åka hem med en godkäntstämpel.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Grattis!
Skönt att få igenom den och skönt att byta ruta. Du vet att en sprucken ruta helt plötsligt kan krickilera va? Låter läskigt tycker jag. Mycket läskigare än att besikta.
/P

2015-10-16 @ 22:27:07 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Frida

Det är alltid så skönt att få godkäntstämpel, speciellt eftersom jag kan noll och intet om bilar så vill jag helst att de bara ska rulla....

2015-10-17 @ 11:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo