Kanelbullens dag

04 Oktober 2015 - 22:09

Inte en endaste liten kanelbulle har jag ätit i dag... Men mycket annat gott så det jämnar ut sig.
Kanelbullens dag har i vår familj en annan "grej", dagen då vi fick en änglahund. I dag har han varit det i två år.

Denna dag var det tänkt att sonen skulle bjudas på allsvensk fotboll och god mat men det satte hans magsjuka stopp för.
Det är lite konstigt med en mor, hon fick lite "sympatikänslor" trots att han absolut inte kan ha smittat med 15 mils avstånd!

Min söndag har ägnats åt att gräva potatislandet och rensa bland jordgubbarna. Nu har jag inte så stora domäner så det var snabbt marscherat.
Fört i tiden hade jag trädgårdsland där det nu är gräsmatta. Då tog grävandet längre tid...

Herrn i huset har varit Ernst i dag.
I ett av "gästrummen" håller projekt renovering så sakteligen på att växa fram. Under de vita plattorna i taket göms ett jätte läckert trätak!


När man börjar är det ju svårt att sluta och vips hade en bit av golvet öppnats upp och jajemen - fina plankor där också!

I huvudet snurrar det ju om det är så överallt i huset men bäst att ta en sak i taget så att inte Arga Snickaren kommer på besök. ;)


Kommentarer
Postat av: mammakero

Vilka fynd det gömmer sej i ert hus! Jag kände bara du berättade att jag ville kolla överallt för att se om det gömmer sej liknande saker där! Hahaha!! Fast du har rätt. Skynda långsamt är en bra devis. För det blir bättre renoveringar på så vis. HA! Jag rimmade! Då avslutar jag snabbt... Kram!

2015-10-05 @ 07:08:40 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Så fint tak! Ni ska absolut ta ett rum i taget. Blir lätt rörigt annars. I vårt hus är mindre risk för fina överraskningar. Vi har byggt huset själva och möjligtvis hittar vi plast bakom de vita takplattorna. Blä!
Så fint han fått, din fyrbenta Änglahund. Tänk att det redan gått två år! Vi sitter ju i samma båt. Skillnaden är att vi har tre stycken igen.
/P

2015-10-05 @ 19:59:25
Postat av: Annika

Ha,ha...klokt detta att ta en sak i taget. Arga snickaren är inte att leka med. Men så fint med riktigt trägolv och tak. Kan förstå att du gick igång lite där. Jag bakade faktiskt bullar i Torsdags men visste inte att det var kanelbullensdag i helgen. Åt jag nån då? Nix. Men nu finns de ju kvar istället.
Ha det gott och höstkramen på dig.

2015-10-06 @ 10:25:20 / http://badtant.bloggo.nu
Postat av: Renate Wretefelt

Taket är helt underbart med den rätta patinan!Klokt att skynda långsamt. Kommer att bli så fint med plankgolvet också. Vacker höstdekoration du fixat.

2015-10-08 @ 08:28:17
Postat av: Kristina

Vi har en farbror/f.d svåger som fyller år på kanelbullens dag. I år var det dags för 60-strecket, och jag gratulerade honom glatt - på kanelbullens dag förstås! Min kusin är tydligen 2 dagar äldre, så vi satt på ett annat 60-årskalas den dagen.

2015-10-10 @ 07:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo