Lite shopping

16 Juli 2016 - 08:12
I går var vi iväg en sväng till stan.
När jag har gott om tid, så som jag verkligen hade i går, då tycker jag att det är roligt att gå och kika efter saker som jag inte behöver.
 
Två ljushållare behövde jag definitivt inte men jag tyckte att de var roliga. Förr i tiden kunde jag nästan inte gå förbi fina ljussaker utan att handla. Jag hänvisade till att de var nödvändiga vid strömavbrott!
 
Nu är det länge sedan vi hade strömlöst en längre tid så argumentmer hur det var den där veckan mellan jul och nyår 1993 håller inte längre. Tack och lov för det!
 
Så med två små ljusgrejer gick jag istället loss i safthyllan.
Jag blev så barndomsnostalgisk och kände mig som i mormors kök med smaker av fläder respektive rabarber.
 
Kall saft en semesterdag det är finemang det.
 
Nu när dörren står öppen får vi ofta besök och det är vi glada över. Han kommer allra helst när det finns godsaker på bordet. Den fyrbente har lärt sig till vem det är förmånligast att gå.
Han tycker nog att granntanten - pekar på mig själv - är lite snål med saker som han ska äta, han får aldrig något ätbart av mig men däremot har jag hur mycket "gos" som helst. Det är fint det!
Jag blir mer och mer bekväm av mig och tycker verkligen att det är helt perfekt att låna både andras barn och hundar. Även om det inte kan bli exakt lika perfekt som med egna förstås...

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag kan nog inte leva utan hund men att vara utan små barn, va faktiskt ganska skönt. Nu har vi en igen, och det gör verkligen inget men ibland skulle det vara skönt med avkastning. Man är liksom inte 24 längre.
Tre fyrbenta, på det och det är fullt upp. Nu finns det ytterligare en fyrbent kille som vill flytta in. Han hittar ingen ny flock och frågan är om vi ska barmhärtiga oss? Synd du inte bor närmare. Då hade jag kört hem honom till dej och tvingat er.
/P

2016-07-16 @ 23:12:49 / http://https://dogladyn.blogg.se
Postat av: maria eek

Jag älskar att gå och kika på saker jag inte behöver. Det är ju oftast då man hittar saker man verkligen vill ha :)
Att köpa saker man måste hitta är tråkigare....

2016-07-17 @ 23:25:10 / http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Lutar mer och mer mot en paus i det egna hundägandet framöver när inte gammelvovven är med längre - sonens hund är ju här så mycket ändå, så skillnaden mellan äga och bara låna är rätt diffus. Speciellt som det ändå är jag som köper mat och fästingmedel mm till den också! ;-D

Brukar göra flädersaft varje sommar, men i år nappade jag på att testa något som dottern hade gjort; fläderchampagne!! Fast... Nåt gick nog fel med min sats för den färdiga drycken är mer som saft än som bubbel... 😕

2016-07-20 @ 14:11:04 / http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo