Det är fullbordat

10 December 2017 - 10:16
I fredags tog vi farväl av Herrn i Husets morbror.
En solig och ljus dag trots att det stod begravning i almanackan.
De hade väntat i på pricken en månad för att få den präst som se ville ha och jag förstår dem. Hon var värd att väntas på.
 
Hon kände morbror S och de hade haft mycket ”styr” tillsammans så allt var väldigt personligt och vackert.
 
Allt var så klockrent, ”det är fullbordat” passade också så inneligt bra när man får somna in när livet faktiskt är just det. Sedan är det ju sorgligt ändå.
 
Jag hade farmor i stenhårt grepp i min arm och att känna hennes nära sorg när hon tar farväl av sin bror känns i hjärtat.
 
I och med begravningen kom det besökare söderifrån och de stannade över helgen.
Igår när vi mätte vattendjup i skogen upptäckte jag jag är i behov av nya stövlar.
Jag ropade det till Tomten i skogen, hoppas han hörde min önskan.
 
 

Kommentarer
Postat av: mammakero

Att det är sorgligt betyder ju bara att det blir ett tomrum efter någon och det är ju en bra grej egentligen. Fint att få rätt präst och så oxå. Det är viktigt när man säjer adjö...
Har funderat på hur jag ska få tag på din adress, för jag har gjort ett julkort till dej! Ville så gärna ge dej något jag gjort, för att du funnits där när jag behövt dej!

2017-12-12 @ 19:13:20 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Pernilla

Så tråkigt och så roligt. ”Att säga farväl att att lämna över ett tomt utrymme för att fylla det med någons annan”, sa någon klok människa. Ligger mycket i det. Man dör och man föds. Eller så ser man det från andra hållet. Jag tror på det första, att man lämnat över sin själ till någon ny. På så sett lever man vidare, inte bara i minnet.
Men det roliga kommer i att ni fick besök över helgen. Här mäts i te vattendjup längre. Det har mätts i två år för det varit för lågt. Nu är det mättat men i gen bågar knysta om att vi har för mycket av det goda nu. Snart går det inte att ta sig fram i skogen. Så ett par stövlar skulle jag också behöva.
/P

2017-12-13 @ 15:03:03 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: mammakero

Det där med att posten inte kommit vissa dagar, kan ha samma orsak som vi varit tvungna att ställa in vissa turer för att det saknas kompetens, eftersom det är förkylningstider...

2017-12-17 @ 19:18:13 / http://mammakero.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo