Yes!

28 Augusti 2011 - 21:15


Så här på slutklämmen av helgen kan jag konstatera som så många gånger förut, vad fort det går!

Men det finns en massa "Yes" att summera.

11-0 vinsten från i går. Yes!

Manchester City vinst med 5-1. Yes!

B-laget vann med 3-2. Yes!

Det där tipset jag hade lite svårigheter att lämna in i fredags gav näsan en hundralapp i vinst. Yes!

Trevlig grillmiddag och spontanbesök igår kväll. Yes!

Lite mindre ogräs på grusgång och land. Yes!

Goda svampmackor till kvällens fika. Yes!

Korten som har "tyngt" mig i många, många dagar har jag letat efter från och till hela helgen. Att jag inte kan ge mig och bara strunta i saker!!! Fast det är ibland en bra egenskap också. Jag hittade alla "försvunna" album.
Yes, yes, yes!

Har redan glömt att där uppe på vinden fastnade jag med koftan mellan golvplankorna med min kofta, drog till så den swisch inte är sig lik längre. Att jag sedan i min glädjedans nere i köket över fotoalbumet slog i foten i den nedfällda diskmaskinsluckan är också glömt.

Detta betyder förstås inte att den stackars bestulna människan får sina fina smycken tillbaka men det blir iallafall en hjälp för henne då hon pratar med försäkringsbolaget och jag, jag fick en stor portion nostalgipåfyllning.
Vilka fina små bebisar jag har haft, vilken söt hundvalp jag har haft, vilka fina "halvstora" barn jag har haft och mamma, mormor, morfar, farfar och andra som inte längre kan hälsa på mig, i kväll kändes det nästan som de kom på besök.



Kommentarer
Postat av: mo

Usch, det blir nästan för nostalgiskt att sitta o bläddra i gamla fotoalbum....brukar alltid bli lite gråtmild o längta tillbaka till det att barnen var små....Tycker faktiskt att tiden rusar på onödigt fort, gillar inte förändringar så det där med utflyttande barn osv...nej det faller inte mig i smaken ;)...Fast alternativet är kanske inte så kul heller..att ha vuxna (jag menar typ en 10 år äldre) ungar hemma boendes...men ja, vrida tillbaka tiden ett tiotal år, det hade jag inte tackat nej till..hihi. Fast sen tänker man efter, vi har tre härliga goa ungdomar som sköter sig o mår bra, vad mer kan man begära...nej, får nog sluta klaga, fastän jag saknar dem..

Kramar på dig, o jag hoppas du kunde fixa till koftan, annars får du kanske köpa dig en ny, inte fel heller med lite ny höstgarderob :)

2011-08-29 @ 19:28:51 / http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Liza

Söker man så finner man heter det ju! Det passar ju urbra in på dig! Visst är det en nostalgitripp att blädda i "gamla" album. Men jag tror inte jag vill ha småbarnstiden tillbaka ändå. Den förmån jag har är ju barnbarnen som jag får låna... det är guld!

Hoppas som MO att det fixar sig med koftan annars finns det många fina i affärerna nu, tro mig jag är koftoman! :D

Kul med vinsterna.. och du har en duktig grabb!

Kraaaaaaaaaaaaaam!

Liza

2011-08-29 @ 21:56:33 / http://vardagslycka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo