Något att fira?

08 Mars 2011 - 06:44


I dag kan man välja om man vill fira Internationella Kvinnodagen eller Fettisdagen.

Vissa dagar känner jag mig fet oavsett vilken veckodag det är och andra dagar känner jag mig som en riktig kvinna så jag vet i tusan vad jag ska uppmärksamma.

Efter att ha tittat i dagens tidning så kanske jag nappar på erbjudandet från Skoaffären som erbjuder 20% rabatt på alla skor - även vårnyheterna. Tänk vilken tur att jag inte köpte några skor i förra veckan då jag var och "smygtittade" på nyheterna.
Jag tycker att alla skor har blivit hiskeligt dyra, iallafall för oss som inte har de där "unga, moderna" kedjorna där man kan handla 3 för 2 eller ännu finare erbjudanden.

Framåt kvällen hoppas jag dock på en semla också, är det fettisdag så är det.

Kommentarer
Postat av: Liza

Vi uppmärksammar båda bemärkelserna idag! Kanske en internationell semla smakar??!!! :D

Hoppas du hittar dina faovoritskor - för vad vore livet utan skor!!!

Ha en skön dag!

Kram!

Liza

2011-03-08 @ 09:39:46 / http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Vilken tur att du påminde mej!!! Måste åka till affären NU! Vad är en fetisdag utan semla?

/P

2011-03-08 @ 16:48:48 / http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Här hjälpte det inte att åka till affären. Maken skulle hämta ett paket och nu har det varit ett ägarbyte igen som visade sej ha inneburit att själva affärsdelen krympt ytterligare. Men postombud (eller vad det heter) är de iallafall fortfarande, och tydligen även ett café!? Eller vad var det annars för en massa bord och stolar som var uppställda en bit in i lokalen...? Hm??? Får nog gå dit igen och titta lite noggrannare!? :-D Men iallafall... Vi hade tänkt köpa släta bullar och mandelmassa och själva tillverka ett par semlor (grädde fanns nämligen redan hemma) men i affären fanns inget dera av det vi skulle ha. Köpte istället två risifrutti (sonen vill ha såna med sej på jobbet som mellanmål), och jag brukar gnöla om att de är dyra där jag brukar köpa dem (8:95), men här kostade de för böveln 12 kronor styck! 8-X Kanske lika bra de inte hade bullar och mandelmassa, för då hade jag väl blivit halv ruinerad i kassan... <:-) Och här hemma i frysen fanns hur som helst helt vanliga hembakade kanelbullar, som vi fikade på nyss. Och egentligen tycker jag såna är godare än semlor, faktiskt! Så jag är NÖJD! Och behovet av att fira kvinnodagen är inte heller så stort, så resten av kvällen blir nog väldigt lugn och slapp. :-)

2011-03-08 @ 19:22:53 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Maud

Hej! Kul att du kika in...har vart dålig på att kommentera oxå (jag alltså)...har minskat 30 kg sen förra våren, sen i aug äter jag enl LCHF. Funkar superbra för mig, har gått ner det jag ville + några xtra som bara försvann i farten så försöker "bara" hålla mig här nu och det funkar bra...5 kg e ju inget som man mår dåligt av, särskilt som du tränar mycket! och joo muskler väger väl mer än fett! Min motion är enbart raska promenader ca 1 tim varje dag...har blivit ett måste för både mig o hundarna =)...kramar, ha en bra helg, ses snart ;)

2011-03-10 @ 21:31:06 / http://maudsanglar.blogg.se/
Postat av: Renate

Tycker du ska nappa på skoutbudet!



Anna fick sin semla (maken hade fixat åt henne) men jag blev utan och det gjorde mig ingenting sparade in en del kalorier. Kvinnodagen firar jag inte men är bra att veta vad den står för.



Enligt vågen har jag inte gått upp i vikt men tycker ändå byxorna sitter tajtare. Kan det vara lite mer muskler simmar och vattengympar måndagar och försöker dagligen gå en snabb power walk på ca 2 timmar.



Efter min födelsedag ska jag ta en smalkur har jag tänkt, kram

2011-03-10 @ 22:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo