Vilken sommar

08 Maj 2016 - 13:39

Vem minns att det var isande kallt och till och med lite snö för bara ett par veckor sedan?

Vips så har det varit sommar!
Öppna dörrar, gassande sol, en massa folk (förutom vår förstfödde som inte varit här utan varit sjuk hemma hos sig - så tråkigt!), grillkväll, promenader, pratstunder med sommargäster jag gillar så mycket, hundpromenad, bakat, kört bilar och läst böcker på altanen...

Så blev mina lediga dagar och då hoppade jag ändå över kosläpp och picnicutflykt till förmån för att fixa inför grillkväll...

Läser 8 maj i almanackan, gnuggar mig i ögonen men det står faktiskt MAJ!
Otroligt med bara sol och värme.

Bäst att ha vett att njuta för sommaren är kort som Mr Ledin har konstaterat.

Lugnet har lagt sig över mig och Herrn i Huset. Jag börjar tro att det är en riktig tantvarningsstämpel att tycka att det är riktigt skönt?

En social ensamvarg, det är jag det!
Tur att omväxling förnöjer.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Det har verkligen varit en underbar helg med detta makabra maj-väder. Som vi frusit under april! Det här ger verkligen plåster på såren.
/P

2016-05-08 @ 21:58:29 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Ja, tänk att det kunde bli så vältajmat med både vädret och kristihimmelfärdshelgen!! Finns nog ingen som klagar - solsken och värme var förmodligen vad de flesta behövde nu för att få tillbaka hoppet om att det kommer en sommar i år också! :-)

För egen del smög sej en tredje parameter in i det hela, som inte alls var lite trevlig som vädret och ledigheten. Pappa har blivit sjuk och ligger på lasarettet sedan en vecka tillbaka. Fick lite permis över helgen (lördag middag till söndag kväll), så att även han fick njuta lite av det goa vädret - fast vad jag förstod fick han mest ägna sej åt att ringa runt till släktingar och vänner och tala om hur läget är... Han ville göra det själv - i annat fall hade så klart jag eller syrran gjort det. Jag var och hälsade på honom igår eftermiddags, och skjutsade honom tillbaka till lasarettet när det var dags för det. Nu blir det operation inom de närmaste dagarna, och sen vänta och vänta och vänta på närmare besked än vad som hittills har kunnat ges. Hu... Det är lite tungt, kan man säga, men inte hopplöst!

Ha det gott!! :-)

2016-05-09 @ 08:45:41 / http://annakk.blogg.se
Postat av: TantGlad

Ja nu Äre sommar. Det gick så fort. Men så är det väl alltid. Man hinner knappt med.
Men nu får vi njuta av sol och värme för som sagt.....sommaren är kort.
Tjingeling

2016-05-12 @ 12:51:00 / http://tantglad.bloggo.nu
Postat av: AnnaKK

Du gissade helt rätt ang vem som var jag på fotot! :-)

Igår var jag i Ljungby igen, för pappa mådde så bra efter op att han blev utskriven redan då. Nu är det "lugnt" nån vecka, tills analysen är klar. Fast lugnt är det ju verkligen inte med alla tankar hit och dit, både hos pappa själv och hos oss. Men på nåt vis ska det ju gå att hantera det här också, jobbigast just nu är de geografiska avstånden...

Annars är det bra, och det hoppas jag det är med dej och de dina också! Ha en underbar fredag (ledig dag?) och helg!! :-)

2016-05-13 @ 11:38:04 / http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo