Lysa upp tillvaro

17 Januari 2018 - 22:59
Vi är så vana att alltid se lilla farmor pigg och allert men sedan en tid är det inte så...
Vi är så lika, vi har inte riktigt kommit ur treårstrotsen och kan allt själva...
Jag tycker det är så sorgligt att se att hennes händer hux flux inte lyder, att det värker i hennes kropp. Att hon är så trött. Det är tidens gång säger hon själv.
 
I dag när jag kom till henne hängde det lite julsaker på konstigt vis, då hon börjat att plocka ner men inte händerna hängt med... Jag fick hjälpa till med att plocka ner och lägga i en hög men bara i ett rum och plocka i kartongen skulle hon göra själv. Såklart!
När man är 82 kan man ju själv!
 
Vi får låta tiden ha sin gång med med julsakerna också, till helgen kanske jag får fortsätta med ett annat rum om det är några små busiga upphängningar som inte vill komma ner...
 
Man ska inte stressa säger farmor.
Jag måste lyssna på henne, jätte mycket.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Min mamma närmar sig 87 och hon är av den åsikten att hon i stället struntar i att ta fram pynt och annat. I år skulle inte ens den lilla färdigklädda bordsgranne fram. Men det är ju hennes vilja som får råda. Så vill hon ha det så, så får vi väl foga oss.
/P

2018-01-18 @ 22:23:43 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Pernilla

Bokslut? Mycke nuu! Skojar lite, hoppas allt är bra? Både med dej och de äldre eller yngre. Onsdag mitt i veckan är det. Jag ska ägna em åt att plocka ihop pärmar för 2017 så att det kan köras vidare till just bokslut. Det enda jag inte gör själv åt våra två företag. Så skönt att få hjälp med det och deklarationen tycker jag.
/P

2018-01-31 @ 08:24:48 / http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo