December springer på

05 December 2010 - 00:27


Huj vad ljuset brinner snabbt då. Decembers dagar springer på väldigt fort.
Snön i denna vecka har nog gjort sitt till också. Det tar längre tid att ta sig hit och dit.
Ändå har jag det så bra att jag skottar minimalt med snö - tack vare att mannen här i huset skottar som tusan.

En dag i veckan snöade det så enormt att det kändes som jag inte såg längre än till motorhuven på bilen.
Tvi vale för att ge sig ut på vägarna sådana dagar. Pustade ut när jag kom fram till jobbet. Det kändes skönt när snöfallet lättade och jag ansåg läget som "lugnt".
Glädjen blev dock kortvarig för när jag pratade med en kund så säger han: "Hur ska du ta dig hem i kväll då?" Han hade då hört på radion att det varnades för att ge sig ut på vägarna i grannstaden och det var DIT delar av min familj var på väg till. 

Usch så orolig jag var hela eftermiddagen. Väl hemma kände jag mig enormt tacksam för att alla kommit hem den där kvällen, alldeles välbehållna.

I går kväll var jag tacksam över att det var uppehållsväder för då skulle jag i väg på julbord med kollegorna en massa mil bort.
Tydligen "chockerade" jag en smula. Jag förstår inte det "stora" i det hela men tydligen hade de en liten förutfattad mening om att personer som inte dricker alkohol inte kan sjunga snapsvisor.
Att jag inte dricker sprit hade jag talat om förut men att det på något vis i världen skulle hänga ihop med sången förstår jag ingenting av! ;)

Sjung hopp fallerallan la! ;)

Om du har någon favoritsnapsvisa får du gärna skriva ner texten och melodin här för till nästa "galej" måste det finnas ett sånghäfte - det ska jag se till. =)

Kommentarer
Postat av: Liza

Ja, dagarna går fort och julen närmar sig med stormsteg! Vad jag förstår har ni mycket mer snö än vi har här uppe och dessutom mycket blåst! Usch för mycket snö - lagom det vill vi norrbottningar ha!

Ha det gott goaste Malin!

KRAAM!

Liza

2010-12-06 @ 13:03:23 / http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Snabbt går det och snöar gör det!

/P

2010-12-06 @ 16:13:04 / http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Renate

Dagarna har gått i ett rasande tempo och julen nalkas med stormsteg! Snön är ett dilemma lagom är bäst. Mer lär det komma och det är inget jag ser fram mot. Inte isnallekylan heller. Tycker det räcker nu och hos dig Malin lär det vara massor av den varan.



Var rädd om dig när du är ute på vägarna, kram!

2010-12-19 @ 08:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo