I morgon går startskottet

03 April 2011 - 15:36


Från och med i morgon och 56 dagar framåt ska jag och min stegräknare hänga ihop, i vått och torrt och alla dagar i veckan.

Det arrangeras en stegräknartävling på jobbet. Jag har aldrig deltagit i någon sådan förut. På mitt förra jobb var vi ju bara två "och du skulle ju vinna ändå" sa min förre chef.

Han har fortfarande mig som "förhandsfavorit" till 1:a platsen. Det är ju hedrande men nu när han har spridit ut ryktet att "Malin går MASSOR!" så har jag världens press på mig.

Äsch då! Jag ska starta hårt och så bara öka. ;)

Jag har "fuskkollat" lite nu innan för att se hur mycket jag går "utan att anstränga mig". Jag vet ju att jag har stort engagemang i allt jag så visst satsar jag på det där Intersportpresentkortet som är förstapris.

Nu i helgen har jag och tösen hittat två nya rundor som vi lär nöta på. Jag gillar promenader där vi inte behöver vända utan bara traska på utan att tänka på när det är dags att vända hemåt igen. 90 minuter eller lite drygt vardera - efter i morgon lär allt räknas i antal steg.

Har du koll på hur många steg du går en vanlig dag?

Kommentarer
Postat av: Frida

Jag hejar på dig! :D

2011-04-03 @ 18:20:11 / http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Jag skulle få anstränga mej ENORMT för att få ihop det antalet steg på en dag. Eller dagen skulle inte räcka - jag skulle få gå om natten också, tror jag. :-)Sällar mej till förre chefen och övriga som vet att du vinner det här räjset! :-D

2011-04-03 @ 19:02:15 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Maud

Va kul! har aldrig haft nån stegräknare...vore ju görskoj eftersom jag går en hel del både på jobbet och mina dagliga promenader till o från jobbet och med dogsen;)

Lycka till, håller på dig=)

kramar

2011-04-03 @ 23:44:06 / http://maudsanglar.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jag och stegräknare kommer liksom inte överens. Jag får det inte att fungera. Har gått låååånga promenader och stegräknaren står på 515. Kul!! Jag måste gå på något underligt vis så att den inte pendlar. Har försökt på många vis men har gett upp.

/P

2011-04-04 @ 09:19:36 / http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Renate

Så kul Malin och lycka till i morgon! Jobbigt med press för dig. Jag hoppas, hoppas du vinner Intersports presenkort.Jag har noll koll på mina steg men det lär bli en hel del när jag är ute på mina 2 timmars rundor. Nyss hemkommen från badhuset simmade 1 050 m innan vattengympan som är ca 45 minuter. Känner mig riktigt motionsnöjd, kram

2011-04-04 @ 15:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo