Vilket kalas det blev

07 Augusti 2011 - 14:00


Nu har jag återhämtat mig från allt 40-årsfirande och jag kan säga så här i efterhand att det var himla kul att fylla år. Men jag är glad att jag inte ska fixa till "baluns" för 29 personer och 3 hundar den närmsta tiden.

Det blev dock lite mera dramatiskt än vad någon från början hade räknat med. Allt gick bra med min buffé, maten räckte och blev över till en sisdär 15 personer till... Alla såg ut att ha trevligt när de deltog i min ego-tipspromenad, kastade pil, kickade boll, kastade boll mot burkar, spelade bingo, sjöng kareoke, åt tårta, chips och allt vad som bjöds. De sjöng till och med snapsvisor (jo, det är mitt lilla "hemliga nöje" - fast nu är det ju inte hemligt längre - att trots att jag inte dricker en droppe sprit tycker att det är kul att sjunga just snapsvisor).

Jag fick så mycket fina saker, smycken, pengar och blommor, till och med en krans till håret.
Jag hade inte haft en tanke på att FÅ en massa saker, min enda tanke kretsade ju om maten skulle räcka. Typiskt mej!

Men så till det dramatiska. Den blivande mamman som kom hitresande 40 mil bara för att uppvakta mig, hon fick bara vara med en timma. Hennes bebis ville uppenbarligen också vara med på kalas för hon fick bryta upp och bege sig till BB och morgongen efter var jag gammelmoster.

Vilken grej va! Längtar tills i morgon, och då inte till att återgå till jobbvardagen igen utan att få se den stolta modern och den lilla flicka hon har gömt i magen så länge!!!


Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Ja, man får väl helt enkelt bara säga GRATTIS igen då - dels till det härliga kalaset, men framförallt till den lilla bebisen! :-D (Skrev jag förresten inte nåt i min förra kommentar, om att jag hoppades att du skulle få vara med om något alldeles extra på födelsedagen!? 8-D)

2011-08-07 @ 16:04:48 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Liza

Wow vilket buffebord!! Ser smarrigt ut det där!

Vilken rolig present att bli gammelmoster...

Grattis än en gång!

Kram!

Liza

2011-08-07 @ 17:20:17 / http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Renate

Vilket smarrigt buffébord! En finare present kunde du inte få GRATTIS Gammelmoster!



kram Renate

2011-08-09 @ 09:24:27
Postat av: Anonym

vi hade kalas för pappa som blev 50

2011-08-09 @ 09:39:10 / http://mynnie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo