2011 ---> 2012

31 December 2011 - 20:17


I dag på förmiddagen hörde jag från min hårdaste kritiker att det var så himla kul med alla bloggare som summerade året som gått. Allra bäst betyg fick de som hade med en massa bilder.
Jag har en grym tävlingsinstinkt boende i mej och i mitt huvud såg jag hur jag gjorde den allra finste och bästa "årskrönikan" av dem alla. Såklart! Varje månad fick en egen bild ur mitt egna arkiv som jag naturligtvis har kategoriserat i datorn som den ordningssamma människa jag är.

Jag började lite förut och fick ihop januari, februari och mars. Tjusiga bilder och så en klatschig bildtext. Kunde inte gjort det bättre själv med andra ord. Framför mig såg jag hur dagens blogg "bara" hade 12 snygga bilder på en lång rad. Men så började datorn att krångla, inspirationen flög sin kos, maten skulle fixas, ungar skulle skjutsas. 
Hux flux flög det en liten Magnus Uggla in i mej: "Jag skiter i allt men det skiter jag i." Men Malin då!

2011 har så väldigt mycket "stort". Superlätt att få ihop något riktigt tjusigt med sådant bra "underlag". Kan inte påminna mig ett endaste litet år som haft allt på en gång, eller vad sägs om:

♦ Konfirmation

♦ Student

♦ Bröllop

♦ 40-årskalas

♦ Bebis föddes i släkten

♦ Dop

♦ Körkort

Ja, det var det det. 2011 kan vi inte göra så mycket åt längre.
Istället ska vi blicka framåt. Hallelulja!
Som oskrivna blad ligger dagarna framför oss.
Tänk om jag blir ännu mera Magnus Uggla och blir typ "Kung i baren" år 2012?! Då skulle många bli förvånade. Ja, jag också... Äsch, strunt samma.

Jag vet nog hur det är, jag kommer att bära runt på tre till fem kilos övervikt framöver också, jag kommer att serva folk hit och dit, jag kommer att finansiera smått och stort, jag kommer snällt att köra taxi när som helst på natten och jag kommer att vilja mina barn så himla väl fast de inte förstår det...

Jag börjar den där taxiverksamheten redan i natt, en stund in på det nya året eller när nyårsfirarna behagar vilja komma hem. Jag är så snäll, så snäll. Vet allt vad jag borde sparka mig i rumpa till på det nya året...

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Apropå Magnus Uggla, så gick Spotify non stop på festen vi var på på kvällen på nyårsafton. Och ju mer folk hade tittat i glasen desto fler låtar önskade de sej - och skulle dansa till också. Funderade på om jag skulle önskat mej "Jag dansar aldrig nykter" med Uggla, för den hade varit perfekt för mitt tillstånd - jag var chaufför, hade noll danslust, och ville egentligen att musiken skulle stängas av... <:-) Men annars var det trevligt! :-D

2012-01-02 @ 11:29:04 / http://annakk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo