Randigt leverne

22 Februari 2011 - 21:40


Gång på gång undrar jag vem tusan har uppfostrat mina barn och min hund?
De är väldigt kloka förstår ni.
Som i går.
Vi hade gäster här i söndags så det fanns en massa gott kvar i kylskåpet. Till exempel en himmelskt god äppelkaka och vaniljsås. Jag förbarmade mig över lite rester i söndags kväll när jag såg Solsidan. Gott var det. Ja!

En gång i tiden, det var nog ungefär då när barn och hund uppfostrades, så levde jag lite randigt. Åt sunt och ordentligt i veckorna och unnade mig lite extra under helgen. Det var för cirka 10 kilo sedan.
Oj då. Hoppla!
Inte för att jag behöver tänka på Beach 2011 eller så för jag har min bikini bäst jag vill men jag bestämde mig iallafall för att med omedelbar verkan prova att leva striktare, åtminstone denna vecka.

Det gick ju bra fram tills i gårkväll då jag plockar in efter middagen och ser att den där äppelkakan inte är slut.
(Nä, det var inte jag som plockade fram innan middagen och därför hade jag inte sett det innan.)

Hjälp, hur löser vi det här då?

-Vi ger den till farmor!

Smart, smart, smart! Farmor blev förstås jätte glad över att få en sådan god äppelpaj med vaniljsås så där hux flux och jag, jag sitter här med ett jätte gott samvete.

Det är toppen att omge sig med smarta människor.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Här har vi ju ingen farmor till hands hemma i huset som kan ta hand om matresterna - så det får hunden vanligtvis göra! :-D Han kan ju behöva nåt mer närande än bara vedträn... Varför tycker hundar det är så fantasktiskt gott att tugga på pinnar, grenar och ved??? Eller försöker de bara peta tänderna med dem...?

2011-02-24 @ 07:45:11 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Livet är otroligt orättvist. Maken är lång, gänglig och skulle behövt väga mer än han gör. Jag äter inte annan mat än han gör, men bara jag tänker tanken på ätbart går jag upp några gram.

/P

2011-02-24 @ 21:28:47 / http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Renate

Klart dina barn och hund är kloka med dig som läromästare. Bra med en farmor i huset! Veronicas lille Elias tar hand om matresterna hos dem, kram

2011-02-26 @ 10:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo