Jag lever med en arvtagerska

12 Januari 2011 - 20:38


Kom att tänka på en grej i kväll.
Jag har inte bara "gett bort" min starka karraktär. Jag har lånat ut mina långa, raska "älgakliv" också.
Tänk så generös och vänlig jag är. ;)

Nu när det är vardag igen har det blivit promenader i pannlampans sken för mig och tösen.
Själv är jag inte så noga med hur långt det är men är gärna ute i 45-60 minuter någonting men för den yngre förmågan är det jätte viktigt att komma långt.
Nu upptäckte jag att hon förvaltar den ambition och målmedvetenhet jag inte heller äger längre!

Den här tiden på året, läs: fram tills mitten av februari, är jag så innerligt trött all tid jag är hemma. Det är mer än fullt upp på mitt jobb så orken räcker inte så värst mycket längre än till det som måste göras på hemmaplan. Något som jag har accepterat och vet att det återgår till bättre rytm sedan i slutet av februari.

I går fick jag "skäll" för att jag gick för sakta på promenaden. Kan man tänka sig? Jag försökte skylla på det hemska, isiga väglaget men se jag fick ingen som helst förståelse - jag har ju faktiskt kunnat gå fort förut och dessutom har jag broddar!

I kväll skötte jag mig uppenbarligen bättre. Så bra då!

I morgon ska min tös få ut sin motionsenergi riktigt ordentligt för då blir det vårpremiär för oss på Friskis & Svettis. Tyvärr har de ändrat startider för de flesta passen så nu är det bara just torsdagskvällen som passar oss riktigt bra. Bättre än inget iallafall. Dessutom blir detta motionsår billigare än någonsin. Alla som är födda 1996 gympar för 100:- och för mig betalar mitt jobb hela kalaset tack vare "friskvård".
Jag tackar och tar emot!!!

Har du några fasta motionsvanor?
Nä, promenader mellan soffan och skafferiet räknas INTE! ;)

Kommentarer
Postat av: mo

Verkar som din dotter har stark karaktär, liksom min dotter...hm, var kommer det ifrån tro? Efter att dottern i våras var på vanlig koll hos skolsyster, o hon rekommenderade dottern att börja röra på sig lite. Dottern började promenera ca 40 min varje dag, o blev väldigt karaktärfast med godis o kakor osv. Hon har gått ner ca 14 kg nu...O nu börjar jag bli orolig o tjatar på henne att hon måste äta ordentligt, hon äter, men lite lite tycker jag nog, dock har hon slutat med promenaderna...Kan inte låta bli att bli glad när hon "syndar" med en god kaka eller annat snacks i mellanåt..Lagom är bäst...

Ja, jag har ju mina promenader, o vi har åkt skidor några gånger men skulle behöva annan form av träning oxå, friskis o svettis är jättebra träning, men jag gillar aerobics eller step up bättre, kram

2011-01-13 @ 18:32:39 / http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Nu fick jag lite dåligt samvete. Nej, bara hundprommisar men det är ju jag som sköter dem för det mesta så......bättre än ingenting.

/P

2011-01-13 @ 19:03:37 / http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Go´morron!Hoppas ni hade ett härligt svettigt friskis-pass igår då! :-)Jag har inte "rört på mej på riktigt" sen jag slutade vara ledare för fotbollstjejerna, och det måste ju vara minst 5 år sen nu - kanske även 6!? :-/ Känns egentligen inte så bra, men jag hittar ingen annan motionsform som känns som något jag både kan och vill göra regelbundet. Promenerar ju lite emellanåt, men oftast drar jag bara benen efter mej då - det är långt i från den powerwalk som det borde vara! <:-)

2011-01-14 @ 07:28:55 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Renate

Känner igen mig hos din dotter en stark karaktär och envishet kommer man långt med liksom älgakliv! Kanske har jag inte precis älgakliv men jag är snabb och det är inte många som kan hålla mitt tempo. Kör alltid själv mina race!Du är vänlig och generös "världens bästa Malin"!Hoppas gårdagens friskis/svettis-pass var bra!Själv försöker jag att motionera i någon form blir mycket med stavar. På måndag den 17 kör vi igång med vattengympan och då brukar jag simma ca 700-800 m innan.Trevlig helg, kram2011-01-14 @ 16:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo