Midsommarhelgen

26 Juni 2011 - 18:58
I går kväll kände vi oss avskärmade från omvärlden.
Internet var hokus pokus filiokus.
När vi upptäckte förlusten så försökte vi trixa och fixa bäst vi kunde men vi kunde inte alls.
Jag såg hur många sköna kronor skulle få spenderas på något "onödigt", för nog känns det onödigt när man inte får något "mervärde" för pengarna.
Att lägga pengar på internet som vi redan hade innan är liksom ingen förbättring. Skillnad att investera pengar där jag själv väljer.
I morse blev jag så innerligt glad när jag förstod att det hade varit något större fel och inte bara här hos oss.
Att få lagat gratis, det är min melodi. Tjoho!

Summa summarum säger vi nu att det har varit en riktigt trevlig midsommarhelg med fullt med folk och hålligång runtomkring oss. Jag förtränger en envis rethosta som för med sig trötthet och "ont överallt".Vi har ätit en massa också. När jag hade bakat en tårtbotten på långpannan kom jag på att den där vaniljsåsen den tog vi ju i veckan när vi gjorde blåbärspaj. Hoppsan då. När man har flera mil till närmsta affär då får man finna en annan lösning. Stubbe! Jag gör en stubbe! Eftersom landet med jordgubbar ger en riklig skörd känns det inte som det minsta slöseri att mosa massor och blanda med grädde.
Världens godaste jordgubbsstubbe fick stort beröm. Perfekt!
Jag fick hjälp med dekorationen.När man äter så mycket kan man få en stor mage men den allra finaste besöksmagen den ligger det en bebis i. Jag och en annan i församlingen var TVUNGNA att fråga om vi fick "spå" med guldringen.
Den blivande mamman var inte alls svår att få med på våra noter.
Ringen pendlade fram och tillbaka medans den blivande pappan såg alldeles förskräckt ut.Två små söta gäster vet vad det är där inne i magen, med all säkerhet är det en liten kusin! =)

Kommentarer
Postat av: Renate

Hej, goa Malin!Vilken fin header du har underbara färger som jag gillar! Hoppas du mår bättre från din rethosta.

Bra lösning du kom på och din jordgubbsstubbe ser riktigt riktigt smarrig ut!Kul att spå med ring och roligt med en nytt litet knytte i släkten, kram

2011-06-28 @ 08:02:56
Postat av: Speja

Nog ser det ut som om ni hade en midsommar med rätt ingredienser! Härligt.Här har vi också haft internetbesvär, inte kul alls, en åkomma som vi verkar drabbas av flera gånger i månaden.Ha en fin söndag.

Kram.

2011-07-03 @ 12:12:22 / http://spejasprov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo