Hemma hos Malin

08 Oktober 2011 - 17:26


På den allmänna begäran - läs Renate och Liza - kommer här en bild på min nya matta och gardiner.
Att kameran inte riktigt gillar ljuset i köket och lever sitt egna liv där, det får vi bortse i från.
Mitt hem är min borg ändå. ;)

Den här helgen är en riktig hemmahelg och det är skönt.
Det är dock fullt ös, låter ofta som om det är en hel skolklass här...

Helgens motion har vigts åt barnvagnspromenader. Jag blir så nostalgisk så det är inte klokt och huj så rosig jag blir om kinderna när jag drar vagn i de branta backarna. Inte undra på att jag var smal då jag hade två egna barn i vagnen varje dag!

Jag fick "tipset" att sätta min egna "bebis" i min gamla vagn och dra upp och ner för backarna. Han skulle med all säkerhet må som en prins. Men hur i hela friden ska jag orka lyfta i honom?

I går när hela tv-rummet var fullt med folk och ALLA tittade på människobebisen så var han inte helt nöjd med livet så prata om lycka när det sedan kom ett par stycken till och de pratade med honom FÖRST.

Jo, hundar ÄR som barn de också!

Kommentarer
Postat av: Liza

Goaste Malin!

Tack snälla du för bilden!!! Klockrent,snyggt, förstår att du är nöjd! Tror det är första gången som jag fått se ditt superfina köksbord och stolarna, så fint!!

Vi sitter här maken och jag och myser, maken med ett glas vin och jag med ett glas vatten. Skönt att han är hemma och tar hand om sin skröpliga fru.

Golvet är lagt i arbetsrummet och om allt går som planeras så målas väggarna imorgon... oh, vad jag längtar! Det ser ut som om vi ska flytta då grejset från arbetsrummet är utställt där det ryms. Det kommer att bli fint det är jag övertygad om - och gissa om det rensas??!

Ha det gott nu Malin med barn och taxirörelse... :D

Kraam!

Liza

2011-10-08 @ 18:46:51 / http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Liza

Go´morron! Har precis ätit frukost så livsandarna återvänder..

Alltså möbler med patina och minnen är vackrast. Vi har också en del sådana bland annat gamla skåpet i vardagsrummet (som makens farfar har gjort), möblerna ute i stugan... älskar dom för att de har karaktär!

Ha nu en skön söndag, vi har sol och -grader idag!

Kraaaaaaaaaaaam!

Liza

2011-10-09 @ 08:42:29 / http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

jag blir alltid lite förundrad över familjer som klarar sej med så där små bord!? :-) Och då tänker jag inte i första hand på alla gäster och kompisar till barnen och så där, som också kan tänkas vilja sitta ner vid bordet en stund. Nä, jag tänker på alla SAKER som ALLTID ligger (inte i högar utan i drivor!!) på VÅRT bord! 8-X Och det är ett stort bord - men det känns ändå alltid för litet... <:-IJa, förklaringen är väl förstås att man INTE SKA HA en massa saker på bordet... <:-) Men det har jag haft i snart 45 år, så det är ingen idé att ens försöka ändra på det.Nästa gång det ska bytas bord, så ska jag satsa på ett som har gigantiska förvaringslådor under bordsskivan. DET kanske ert bord HAR, förresten!?

2011-10-10 @ 10:16:09 / http://annakk.blogg.annakk.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jag lyfter ofta golden upp på trimbordet. Inte så högt när jag sänkt ner det max men ett lyft som kräver teknik. Först frambenen, sen rumpan.

/P

2011-10-10 @ 10:38:44 / http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Helena

Han är så fin dina fina skrutt. Den vackraste golden jag vet! <3

2011-10-13 @ 19:51:22 / http://axel.cjl.se
Postat av: Renate

Rara, Malin gör som din vän Liza tackar för bilden! Snyggt, snyggt helt i min smak! Underbart bord och så vackra stolar sånt går jag igång på. Finns säkert mycket historia/minnen bakom dem. Gillar när det finns själ i vackra möbler/ting.Härlig motionsform, kram

2011-10-16 @ 08:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo