Kan jag öppna Pärleporten?

25 September 2011 - 16:55


Om man får en "nyckel" likt i Fångarna på Fortet för varje gång man gör en god gärning så måste jag ha en hel nyckelknippa full!
Pratade om det i lördags "morse" (okej mitt på dagen) när vi åt frukost.

-Tänk när jag står där och ska snurra runt nycklarna till Pärleporten, då har jag minsann så det räcker!
Tänk om jag inte kommer på lösenordet.

-Det tror jag inte är några problem säger sonen peppande. Jag tror att det är större risk för att du öppnar porten, fixar lösenordet och så låter någon annan gå in istället för dej och tjong så slår porten igen framför näsanpå dej.
Sedan inser du att alla de andra nycklarna från din nyckelknippa är "förbrukade"...

Jag fick en nyckel till i fredags natt men om den någonsin kommer att gå att använda? Ja det vet i tusan.

Jag skulle hämta hem sonen från en fest som bara var ett par mil bort men fick åka en nätt liten taxisväng på fyra-fem mil extra för inte kunde vi lämna den "lilla kompisen som inte mådde bra bara så där mitt på gatan och hans föräldrar gick ju inte att ringa till för de är ju inte så schyssta nyktra? som du morsan"!

Inser iallafall att jag har uppfostrat mina barn till att bli väldigt omtänksamma och pålitliga människor som är vänliga mot sina kamrater.
Det kan jag vara glad över. Sedan är jag förstås också väldigt tacksam över att den lilla kompisen inte kräktes i min bil. ;) Det finns mycket att vara glad över, det gäller bara att öppna ögonen och se det när man är väldigt trött mellan klockan två-tre mitt i helgnatten.

En gång för länge sedan hörde jag en som sa att han gillade söndagskvällar mycket bättre än fredagskvällar när barnen var i tonåren. ;)


Kommentarer
Postat av: Frida

Vilken fin-fin kompis han är, och vad bra det finns vuxna som du! Eloge till er!



Ska bli spännande att se om det där med söndagskvällar kommer att stämma, men det är ju som bekant några år kvar för mig innan den tesen kan prövas. Hoppas söndagskvällen blir bra!

2011-09-25 @ 20:54:03 / http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Såna som du har nog frikort in i himmelriket - det kommer garanterat att stå massor av änglar i en vidöppen port och ta emot dej, när det blir så dags! :-)



2011-09-26 @ 07:18:22 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Liza

Du kommer att glida in i himmelriket och tas emot med öppna armar!

Ja, det där med att skjutsa och hämta ungdomar mitt i nätterna känner jag igen. Vi hade vissa föräldrar som aldrig kunde skjutsa eller hämta sina barn...

Skickar många kramar!

Liza

2011-09-26 @ 13:31:55 / http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Renate

Änglakören och andra vackra ljusskepnader kommer att ta emot dig goa Malin med öppna armar!



Att skjutsa ungdomar mitt i nätterna är inget jag behövt göra. Du/ni har fostrat era ungdomar mycket bra och en fin kompis är sonen. Tur det finns vuxna med ansvarskänsla som ställer upp för sina ungdomar och deras kamrater. Du är en pålitlig taxichaufför, kram

2011-09-26 @ 17:41:26
Postat av: matrecept

Gullig hund

2011-09-26 @ 22:05:43 / http://mat-recept.eu/
Postat av: mo

Haha, du är absolut värd alla nycklar i världen vännen, du är så go o omtänksam, inte konstigt att dina barn ärvt det från dig.

Kan dock inte fatta att man inte håller sig nykter när ens barn är ute i svängen, jag menar jag dricker inte ens (oj det lät som en riktig uppoffring ;) när ungarna ska någonstans här i byn. Jag vill inte att de ska gå eller cykla hem mitt i natten, finns så mycket konstigt folk i världen...Jag är som du, håller mig nykter o vaken tills barnen är hemma, säkra i sängen...hihi...

Ha en underbar kväll o många kramar schystaste mamman :D

2011-09-27 @ 17:19:03 / http://medaljongen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo