Minnet sviktar

18 September 2011 - 21:50


Ja, ni må tro att jag har sovit likt Prinsessan på Ärten denna helg och i en sisådär 25 år framöver om madrassreklamen håller vad den lovar!

Det jag inte tänkte på innan det här köpet var att när man köper lyxigt höga madrasser och lägger dem i sin gamla sängram så blir själva sängen mycket högre än den var förut.

Känslan gick direkt till min morfar som på slutet hade en säng i denna höjd eftersom han hade så svårt att resa sig upp annars. Så nu är jag ute i väldigt god tid om man vill det.
Själv tycker jag att bilden av Prinsessan på Ärten där med alla sina madrasser låter lite charmigare så jag väljer den varianten.

Nu när jag sover så himla bra borde jag få bättre minne!
Det ser jag fram emot och verkar vara i stort behov av för VAD fann jag när jag i dag skulle ta fram mina lila höstgardiner till tv-rummet?
Jo, BRUNMÖNSTRADE gardiner till två fönster. Det hade varit som gjutet till köket - alldeles gratis, istället för de där lufterna som jag beställde i går.

Så nu blev det hux flux brunt "tema" i sovrummet, för att jag hade ett GRATISÖVERKAST i brunt, det kom jag ihåg iallafall. ;) Lugnt kan jag konstatera att jag inte är alldeles senil iallafall.

Det blev ju helt okej i sovrummet - även enligt min hårdaste kritiker.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Gratis är gott, men en god nattsömn är absolut allra "gottast"! :-D

2011-09-19 @ 07:47:56 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Artan

Hej, haft en bra helg? :)

Kram!

2011-09-19 @ 15:49:51 / http://artanart.blogg.se/
Postat av: Liza

Skulle vilja säga att gardinerna och överkastet passade klockrent ihop! Så snyggt! Härligt att höra att du sover bättre, tror absolut att sömn och minne hör ihop.

Suss gott prinsessan Malin!

Kraaaaaaaaam!

Liza

2011-09-19 @ 19:29:43 / http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Renate

Allt som är gratis smakar bra men en god natts sömn finns inget som slår! En perfekt kombination blev gardinerna och överkastet! Härliga höstfärger som jag gillar.Så härligt att du sovit som en prinsessa! Hoppas madrassreklamen håller vad den lovar, kram

2011-09-26 @ 17:12:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo