Tv-kväll

21 September 2011 - 22:32
...det är inget för sömntutor! ;)

Tisdagar har blivit vår "Friskiskväll", när jag ger mig i väg i den arla morgonstunden och kommer hem framåt halvniotiden, ja då hinner jag inte så mycket mera den dagen...

Onsdagskvällen, den tänkte jag viga till tv:n. Bönderna sänds ju då! Övriga familjen har tröttnat men jag tycker att det är ett lite kul program iallafall. Fast det är stressande med alla eviga reklampauser.
Jag som dessutom ska "utnyttja" all tid springer som en skottspole i varje paus och plockar ut diskmaskinen, springer i väg med tvätthögar hit och dit och så vidare.

I kväll skulle det bli en extra timma i soffan, Bron har jag tänkt att se.
Tänk så härligt att sitta där en hel timma utan den minsta reklampaus, det måste vara avkoppling till max! Eller hur? Det var det. Så pass att jag la mig ner bland alla kuddar och, just det - somnade!

Så nu undrar jag förstås om ni såg programmet och om det var bra! ;)

Summa summarum kan jag vända på steken och säga tacka vet jag reklampauser, de håller mig vaken!

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Skrattar igenkännande! :-D Och det är nästan alltid samma program som det där har hänt mej; den sista (och avgörande!) kvarten av Morden i Midsomer! Så när det är slut vet jag aldrig vem mördaren var... <:-)

2011-09-22 @ 16:25:19 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Liza

Hi, hi! Denna reklam - den stör mig hur mycket som helst. Men när jag ser kanaler utan pauser undrar jag alltid, när jag ska hinna fixa med kaffet/teet, hänga tvätt... Så förvirrad är jag!!!

Kraaaaaaaaaaam!

Liza

2011-09-26 @ 13:34:05 / http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Renate

Gör som du Malin utnyttjar reklamavbtott till annat heheh; Jag såg Bron och tyckte den verkade ok men aningen rörig för en gammal tanthjärna. Blir säkert bättre när man kommer in i det hela så jag ger det en chans, kram

2011-09-26 @ 17:24:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo