Avslöjanden

27 April 2012 - 14:43


Härom dagen sa en kollega så här:
-Jag är så avundssjuk på dej Malin!

Jag förstod ingenting.
Jag har då rakt ingenting som någon kan vara avundssjuk på.

-Du har ju så snygg handstil!

Jag blev naturligtvis jätte glad men tänkte: Du skulle bara veta!
Jag har olika handstilar. Liksom olika röster. Det har nog alla men det är inte så många som är pigga på att erkänna det. Jag låter t.ex. inte alls likadan i telefonen om det är min pappa som ringer eller om det är en kund.

Jag har min "snabbhandstil" som på det där receptet jag skrev av förut. När det bara är jag själv som ska ha texten så skriver jag lite på vad jag har till hands och i raketfart. ;) När ett recept provbakats och klarat av "den här kommer jag att baka igen" DÅ hamnar den i receptboken. Snyggt, prydligt och ordentligt. Såklart!

Om du också vill baka klickar du in hos Frida HÄR!

Jag ställer alla mina viktiga saker på fläkten, saker "som ska vidare", betalas, provas, kommas i håg på ett eller annat sätt. Det är ganska rörigt där just nu så det är bäst jag sätter fart - med min gladaste och trevligaste röst. ;)

Kommentarer
Postat av: Annika

det där med snabbhandstil och finhandstil känns igen ;) Kakan ska jag också testa att göra. Trevlig helg!

2012-04-27 @ 15:32:35 / http://annikalindbergs.blogg.se/
Postat av: Frida

Wihoooooooo!

Fridakakan på kylen! Jag är så lycklig :D :D :DSjälv har jag också flera handstilar, men de är mer ful och fulare så jag är extremt glad att datorn gjorde sitt intåg i världen!Ang din fråga så använder jag ett fotoprogram som heter "Photoscape". Tycker det är suuuuperbra, och dessutom var det helt gratis och lagligt att plocka hem.Ha den finaste av helger Malin! Kramar!

2012-04-27 @ 22:06:02 / http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Mina inköpslistor kan ingen annan utom jag läsa. :-) Så vida personen i fråga inte är utbildad hieroglyftolkare eller dylikt - då finns det en liten chans! ;-) Och jag märker allt oftare att även sånt som SKA vara läsligt inte blir så prydligt och tydligt längre (i den mån det nu nånsin har varit det). Fingrarna har snudd på glömt bort hur man för en penna - de dansar ju nästan bara över tangentbordet numera. <:-)Förövrigt så tror jag inte för ett ögonblick att barn lär sej skriva bättre om de får göra det på dator istället för med penna. Möjligen lär de sej skriva mer, men stavningen tex tror jag absolut sätter sej djupare ju fler sinnen som har varit inblandade i processen. Med en penna har ju halva kroppen, nästan, varit inblandad i skrivandet. :-)

2012-04-28 @ 13:50:40 / http://annakk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo