Express

25 April 2012 - 21:48


När det är något "projekt" på kvällen flyger veckorna fram i expressfart.
Den här veckan är en sådan.

I går kväll var det föräldramöte "inför studenten". Jag har aldrig hört talas om att någon av de jag känner med äldre barn har varit på något sådant. När jag lite försynt har frågat om de varit på något så ser de antingen jätte förvånade ut alternativt konstaterat att "Det gick vi inte på och det gick så bra ändå!"

Jag velade lite hit och dit om jag skulle åka eller ej. Var det värt åtta extra mil och var det värt att få arbetstid som skulle jobbas in?
Jag anade att svaret var nej men plikttrogen som jag är så bestämde jag mig för att åka ändå.

Eftersom vi har haft fem studentkusiner så har vi ju varit med på "nära håll" så precis som jag trodde så var det inget nytt... Jag hade inte behövt åkt men det goda med att jag gjorde det var att nu slipper jag tänka mer på det. ;)

Det var iallafall trevligt att träffa en "gammal fotbollsmamma". Ja, hon är nog i min ålder men vi träffas ju inte på några matcher längre eftersom hennes son slutade spela.
-Oj, är det DU?! Jag kände inte igen dig var hennes första kommentar när jag hälsade glatt på henne.

Lite "spännande" det där med att jag inte känns igen... Jag är ju som jag alltid varit! Så jag var tvungen att fråga. Det är så BRA att fråga, man slipper så mycket huvudbry!

Det var HÅRET som hade ändrats.

Jo, det har allt växt lite. Färg har jag alltid ändrat och nu när jag har så god hjälp av en privatfrisörska så utnyttjar jag ju det.

Kommentarer
Postat av: Liza

Tänka att det snart är studenttider igen. Vi har ingen i år heller, befinner oss i en mellanperiod just nu!

Kul med byte av hårfärg.. jag ska snart göra mitt hår ljusare.. med slingor! :D Blondin blir jag aldrig!!Kraaaaaaaaaaam!

Liza

2012-04-26 @ 10:27:09 / http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Frida

I väntan på att din privatfrissa ska ta tåget norrut så vänstrar jag lite med en lokal förmåga. Hoppas det är okej för henne? ;-D

2012-04-27 @ 22:07:20 / http://fridasfunderingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo