Augusti

06 Augusti 2012 - 18:57
 
Augusti, det är firarmånad det.
Jag fick paket i fredags då jag hade "kalasdag" tillsammans med sambon och i lördags då det var rätta dagen och i dag då postbilen kom med ett stort kuvert.
Firad i dagarna tre, det är fint det!
I ärlighetens namn var det skönt att inte fira så stort i år, ojämt tal är smidigare att fylla. ;)
 
Jag bjöd kollegorna på fika i dag. God "Chokladtårta" tyckte de, här säger vi Fridakaka - förstås.
Eftersom min telefon brukar ringa "när jag ska i väg" alternativt att någon kund kommer in skrev jag en lapp och la brevid kakorna.
 
VARSÅGODA! /MALIN 1<->4 ÅR!
 
Det var ingen som trodde att jag var 14 naturligtvis men de verkade tycka att det var lite skoj iallafall och såg fram emot vad jag skulle bjuda på de två kommande åren, på 24 och 34-årsdagen, för sedan räknade de ju ut att brytpunkten var kommen... 44 är inte mycket att kasta om och sedan blir det ju "värre" av att göra det... Nä, man får roa sig så länge det varar!
 
 
På kalasdagen passade jag på att "förbruka" den där gratistårtan från Almondy.
Den var jätte fin denna gång. Citronsmaken föll dock inte alla i smaken men det fanns ju goda Fridakakan till alla då också. Den är himla poppis hos mig.
 
I kväll blir det lite tårta igen för det är ju rätta bemärkelsedagen i detta hus i dag igen, hans favorit är grön tårta så det finns i kylen. Om precis en vecka fyller farmor år så då blir det mera tårta.
Nej, vi gör inget annat än äter!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Det var mycket tårta på en gång. Grattis i efterskott!
/P

2012-08-06 @ 23:44:11 / http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Vi var hos grannen i söndagskväll - han fyller också år nu idagarna. Och där plockades det fram diverse frysta saker som köpe-tårtor och glass - men också en skål färska jordgubbar! Tänk att det finns såna att få tag i fortfarande!? Förr brukade de inte vara över hela semestern, vad jag kan komma ihåg iallafall...? Så... Allt var inte bättre förr, och det KAN ha sina fördelar att bli äldre - man får ju faktiskt smaka lite på den uppenbarligen bättre framtiden då! :-D

2012-08-07 @ 10:43:40 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Frida

Grattis i efterskott! Det känns nästan som jag varit med på riktigt med all denna Fridakaka :)
Hoppas din vecka som 14-åring blir bra! Här är vi hemkomna efter en semestertripp till Stockholm, och nu har både jag och Maken blivit sjuka. Halsont och feberkänningar...:(

2012-08-07 @ 12:42:55 / http://fridasfunderingar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo