Jag ska måla alla naglar

09 Augusti 2012 - 23:03
 
Jag undrar jag om folk verkligen tänkt till när de påstår att barnen har fått det och det efter mor eller far.
Jag är säker på att det är helt tvärtemot!
Om föräldrarna INTE har använt vissa "talanger", ja då finns det ju kvar.
Så  måste det vara!
Jag tycker iallafall att det stämmer här.
 
Det enda jag äger i "sminkväg" är ett nagellack. Köper ett varje år i någon rosa eller röd färg och så målar jag TÅNAGLARNA hela "utan-strumpor-säsongen".
Sedan återgår jag till mitt helt färglösa, osminkade liv.
 
I grund och botten beror det säkert på att jag inte har någon "smink-kunskap" eller intresse...
Min dotter är jätte duktig på att sminka sig fint och är som bekant jätte intresserad av att fixa hår och naglar.
Härom dagen ville hon så gäääärna måla mina naglar på fingrarna.
Det är liksom inte lönt. När man "bladdar" i vatten titt som tätt flagnar färgern och det är allt annat än vackert... Nä, det är inte min stil. Långa naglar är så vackert PÅ ANDRA. Jag tycker mest de är i vägen...
 
Men jag är ju en god mor och lät henne måla, kom på den geniala idén att göra ett ovetenskapligt test, så många olika märken som hon hade där borde det ju vara något som var bäst.
Lite som Sverker i Plus kunde jag ju agera.
Efter ett halvt dygn såg jag ut som på bilden, efter ett var det upprivet lite här och där.
 
Nu är jag lika färglös som vanligt...
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Men... Här är det väl läge till att attackera nagellackstillverkarna med krav på nya flaskor, för li-i-i-ite bättre än så där borde de väl ändå vara!? ;-)

Just nu är det sånt kaos på idrottsplatsen så jag mest är glad över att inte behöva vara där! Gräsklipparen pajjade under vaktmästarens semester, och den som skulle sköta klippningen då struntade i det när han inte hade nån maskin. Så när vaktmästaren kom tillbaka var gräset 10-15 cm högt. Visserligen var klipparen okej igen då, men begriper man inte att höja klippbordet utan kör som vanligt med det inställt på kortast möjliga klipplängd så blir det förstås haveri igen!! Och sen fick nån av kommunens parkarbetare klippa färdigt istället - och därefter hade nån bonde i princip kunnat kommit dit och pressat rundbalar av allt gräsklipp som låg kvar på planen! 8-X Fast det slutade med att ideella krafter fick räfsa upp det, och köra bort det på bilsläp... Vad vaktmästaren har gjort på sin arbetstid den här veckan är det visst ingen som vet...? Men kanske har han städat i fyra timmar om dagen!? >:-D

Det värsta är ändå att det är så otroligt ont om pengar i föreningen. Det behövs köpas ny (eller begagnad, så klart!) gräsklippare, och det ska visst göras också - för 25 000 spänn. Vad tror du man får för klippare för de pengarna??? Men den gamla behövde ju repareras för 30 000, och så mycket fanns ju absolut inte... SUCK!!!

Och snart är det vinter, och tydligen har ett gäng tennisintresserade fixat till tennisbanan med bland annat hjälp av föreningens traktor. Och på något vis har de lyckats kröka till lastaren på den - utan att säga något till nån! Det upptäckte nån av medlemmarna i idrottsplatsstyrelsen så sent som häromdagen... Kommer inte gå att ploga snö med den traktorn utan att lastaren repareras först...

Just nu är det lite typ att även om ett problem löses, så uppstår genast två nya. Och när en räkning betalas så kommer det två andra inkasson... Gaaah!!!

S har inte hittat nåt jobb, men ska tydligen plugga lite på Komvux. Hon bor ju mer eller mindre vägg i vägg med skolan, så det kan nog bli bra. Den här terminen blir det bara Engelska B, men har hon inte hittat jobb till vårterminen heller så ska hon läsa på heltid då. Säger hon iallafall.

2012-08-10 @ 07:51:00 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag gör precis lika när det gäller tå naglarna. Fingrarna är absolut ingen ide med det jobbet jag har. Däremot har jag lite smink och drar ett streck kring ögonen varje dag.
Men vad kom du fram till, vilket märke håller bäst?
/P

2012-08-10 @ 15:59:59 / http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Frida

Du är så färgstark i din personlighet så du behöver inte nagerlack!

2012-08-10 @ 20:10:16 / http://fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Även om du är färglös igen så är du en stark persolighet! Numera använder jag inte nagellack ofta. Förr gjorde jag det och det satt bra på mina naglar utan att flagna men sen i våras när hår och naglar rasade är inte kvaliten densamma:(( Ögonbrynen har jag permanentfärgade och fransarna målar jag då jag ska på stadsärenden liksom läpparna som jag hittat en fin nyans corall.

2012-08-11 @ 19:30:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo