Hoppade över

14 Januari 2012 - 10:25


Märkte inte ett dugg av att fredagen den 13:e var en olycksdag igår istället gick allt i flygande fart.
Det är nog lite så, när jag samlat mig och tänkt på en uppgift en längre tid så går det så raskt och bra när jag äntligen tar tag i det.
Linneskåpet som flyttades i höstas då jag inte var hemma har haft en "sortering" där jag hade svårt att hitta rätt grejer men swisch så har jag tjusiga högar med paradhanddukar, virkade dukar, löpare och fyrkantiga dukar. Var sak på sin plats. Jag vet i och för sig inte när eller vart jag ska använda de fyrkantiga dukarna men de får ligga där som minne efter mamma, mormor och min gammelfaster...

En stor påse med mindre handdukar fick åka i soptunnan för de använder vi heller aldrig och de kunde inte kvala in i någon nostaglisektor heller... Genast blev det luftigare till de andra handdukarna som vi verkligen använder.

Eftersom det blev en swich-det-går-så-bra-dag så lagade jag lasange, fläskfilégryta och kotletter till kommande vecka. Kan tyckas att det är lite märkligt att laga tre olika middagar en dag då vi var bortbjudna på mat men det gäller att flyta på vågen när det är medvind!

Vi fick jätte god mat och efterrätt så de där semlebullarna de hoppade vi över, de åkte ner i frysen eftersom jag aldrig gjorde iordning dem till semlor.
Den som spar han har!

Det jag gillar att "synd-äta" allra mest just nu utöver "fruktfat" som vi gärna kör om kvällarna är digestivekex med vitlöksost.
Mumsfillibabba så gott!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Lagar du mat till kommande vecka? Hur duktig får man va? Tänk den som var det.

/P

2012-01-14 @ 22:26:12 / http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: Renate

Fredag den 13:e det är bara skrock! Olyckstal/dag inte alls. Nummer 13 är ett av mina lyckotal. Visserligen har det inträffat olyckor denna dag men enligt statistik inträffar de flesta olyckor på en måndag. Rätta mig om jag har fel!



Jag har också minnesdukar efter min mamma och mormor och dem är jag rädd om, kram

2012-01-15 @ 12:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo