Vi jumpar på

15 Januari 2012 - 16:36
I går körde vi ännu ett Friskis & Svettispass.
Låter som de bästa motionärer just nu. Det brukar alltid vara så här varje januari och det beror inte på något nyårslöfte uten helt enkelt att alla ledare kommer med nya pass vid terminsstarten och då gäller det att se vad som bjuds så att vi går på de pass vi gillar allra mest.
På lördagar är det olika pass varje vecka så då är det en bra chans att "prova på".

Att passet heter lika "medel", "puls" eller "styrka" spelar liksom ingen roll, det är så stora variationer i rörelser och framförallt musiken.
Det ska vara kul att jumpa!

I går var vi nöjda och riktigt svettiga när motionstimmen med "styrka" var gjord.
Det kändes skönt. Det är en fd. kollega till mig som är ledare, hon är duktig!
"Synd" bara att den ordinarie tiden för detta styrkepass inte är en favorittid i veckan.
Det är mycket som ska passa in...

På torsdag kväll ser jag fram emot ännu en "nyhet" och det håller jag tummarna för att det passar som hand i handske för den tiden är perfekt, nästan direkt efter att jobbet slutar.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Här har det känts så kallt och ruggigt ute hela helgen, så de dagliga promenaderna har inte blivit av alls... <:-) Får väl försöka skärpa till mej igen från och med i morgon. Så sett kan ju en inomhusaktivitet vara att föredra - fast man kanske kan skylla på dåligt väglag för att slippa ta sej till den om lusten inte riktigt skulle finnas!? ;-)



Nu ska jag iallafall snart spela handboll i tv-soffan! :-D



2012-01-15 @ 17:38:10 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Helen.HUSnrNIO

Nytt åt och en massa nya upptåg... Härligt!

Jag höll till på Friskis massor innan W föddes. Kan vara väldigt beroende på vilken som var ledare samt vilken musik denne valt.

Lät spännande det du ska göra efter jobbet... :-)

2012-01-16 @ 00:13:35 / http://husnrnio.se
Postat av: mo

Ja det hade inte varit fel att få igång kroppen i lite gympapass igen...Frågade dottern om vi skulle köpa varsitt friskis kort o gå, även om passen inte verkar superkul så blir det ju roligare om man går tillsammans med någon...men hon var inte så intresserad...

Vår väntan på snö gör oss desperata så idag har maken bokat tre nätter i Långberget i slutet av Februari..då ska det åkas skidor tills man inte orkar mer ;) Ska bli så kul...längtar.

Ha en kanoners kväll, kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

2012-01-16 @ 19:27:23 / http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Renate

Håller med gympa ska vara kul och ett extra + är bra musik. I barn/ungdomen levde jag för gymnastik då jag gympade på elitnivå. Synd det inte är färskvara nu får man leva på gamla minnen och motionera efter ålder och ork. Jag har börjat komma igång lite smått med stavarna nu när jag fått tillbaks min hand hahah; Du vet vad jag menar, kram

2012-01-17 @ 12:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo