Äter en massa gör vi

27 Juli 2012 - 00:06
 
I över en veckas tid har det varit fullt med folk åt höger och vänster.
När det blir rena rama Fanny och Alexanderkänslan är det oftast jul eller semester här i vårt hus.
I går åkte de sista och jag kan lova att det blir lugnt och tyst på något vis.
Inga utdragna leksaker, inte hela golvet fullt med bullbitar eller andra smulor.
(Nej, hunden äter inte smulor, han vill ha STORA bitar...)
Inte projekt på gång HELA tiden...
I morse var det lite trist när det det inte kvittrades från en liten tjej och väldigt märkligt att ha köksbordet litet igen och bara fyra till fikat...
 
Härom dagen ordnade jag och farmor en picnic för alla som ville hänga på. Min nya illgröna kylväska/picnickorg fick premiäranvändas. 10 stycken blev vi på vår lilla utflykt, över stock och sten.
"Charmen" när det är så många här är att man aldrig vet hur många det är som följer med på de olika aktiviteterna eller ska fika samtidigt... En del glömmer också bort att vår lilla farmor inte är någon ungdom längre men hon imponerade starkt över stock och sten. "Snart" 77 år är hon ju faktiskt.
Det blev hur som helst en trevlig, varm och god utflykt.
 

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Jag har ju aldrig haft nån stor familj kring mej på "det" viset - utom ibland i barndomen och alla morsans syskon med respektive och barn kom hem till mormor och morfar. Då var vi ganska många kring matbordet - eller borden, det räckte ju inte med ett! :-) Men något picknickande kan jag inte dra mej till minnes... Och det är inte så ofta vi gör det nu heller, men är det bara maken och jag som är ute och "turistar oss" så köper vi nån enkel fika på vägen och glufsar i oss den i bilen - tillsammans med medhavt termoskaffe! Mysfaktorn är väl inte skyhög...? Men den har stigit sedan vi skaffade husbilen. :-)

2012-07-27 @ 16:05:03 / http://annakk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo