Jakter

10 Juni 2012 - 13:44


Den här helgen har gått i "skolavslutningsfixarlinjen".

Fredagens uppdrag var att skjutsa till "nagelfixning" och så passade vi på att springa en stund i stadens affärer för att titta efter och prova fina klänningar. Hon som slutar nian har redan en fin hängandes i garderoben men man måste ju bara se över sortimentet så att det inte finns någon finare. ;)

Själv skulle jag verkligen vilja ha en ny, provade hundrafemtiostycken - okej, kanske inte SÅ många men minst femton då, en nolla mer eller mindre - men tyvärr, något inköp blev det inte. Putade det inte ut där fram så putade det ut där bak och putade det inte ut någonstans då var klädtrasan antingen för kort eller alldeles för stor prislapp... Så jag bestämde mig för att det är väl för tusan inte MEJ någon tittar på. Det är ju de som slutar skolan och DE är FINA kan jag lova. Jag bara ler så blir jag vacker som en dag. Hohohoho!

Som fixarmamma har man mycket att stå i dessa dagar. I går stod puts av alla fönster på programmet så nu har jag bett alla flugor att skita någon annanstans än på mina fönster tills nästa lördag. För på fredag vill jag faktiskt ha det fint här.

I studentmammapaketet ingår det att vara vaken en massa mitt i natten så även i fredags. Då fick jag lära mig något igen. Att JAG skulle vara jagad av POLISEN är så långt ifrån vad någon kan tro men nu blev det så.
I vår lilla by. Oj, oj, oj!

-Mamma, de menar att du ska stanna när de kör med blåljus!

Vilken TUR att han som tog körkort i vintras kan alla regler. Nu vet jag det till nästa gång.
Jag trodde att polisbilen ville köra om bara...
Polisen såg lite fundersam ut när jag vevade ner rutan. Han stod där med alkotestaren i högsta hugg.
Sådana har jag iallafall inte den minsta skräck för, jag kan blåsa när som helst. Jag lovar!
Men på något vis i världen måste jag ha sett full ut för han kaxade lite på något vis: Blås mer, blås mer, blås mer.

Han som satt brevid ville verkligen blåsa "för att kolla promillen" men se det fick han inte för varje test som blev för hög ledde till "utredning" och böter och SÅ roligt ska vi då rakt inte ha.

Kommentarer
Postat av: Frida

Hahahaha!

Så du blev jagad av polisen du?

BusMalin!Enda gången jag fick blåsa blev jag så nervös (fast jag visste jag var spiknykter) så jag tog i för kung ooh fosterland. Trodde jag.

När det pep sa den gode konstapeln att "vi gör det igen, och denna gång kan du väl testa att blåsa istället för att hålla andan"....Ridå.

2012-06-10 @ 17:08:07 / http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: Annika

hahaha, ja det är inte lätt. Av nån konstig anledning blir jag alltid nervös när de stannar mig. En gång förra sommaren fick jag blåsa 2 ggr samma dag! Då försökte jag skoja med polisen (det var samma kille fast de stod i andra änden av stan). Jag sa till honom: "nu tycker jag att vi får sluta träffas så här", det tyckte han inte var det minsta kul. Ingen humor!

2012-06-10 @ 21:56:56 / http://annikalindbergs.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Men varför ville de ha tag på just dej? Ser du kriminell ut? Mig har de då aldrig jagat. Snälla och söt som socker......eller hur?

/P

2012-06-10 @ 22:12:18 / http://pernillaochpuma.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Så spännande! ;-)Själv höll jag på att meja ner både det ena och det andra utanför dotterns ingång innan i eftermiddags. Tur det inte fanns nån polispatrull i närheten just då, för då hade jag säkert fått blåsa jag också! 8-X Dottern hade en stor spann med skrymmande blomster i knäet, så jag kunde inte se nånting i sidospegeln på passagerarsidan när jag skulle backa in på gården och fram till hennes port. Phu! Det blev en zick-zackig körning där både två cyklar och en bänk kom vä-ä-äldigt nära... Men allt gick bra till slut! Så även gårdagens studentfirande - det blev verkligen hellyckat och jättekul på alla sätt och vis! :-D

2012-06-13 @ 16:05:49 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Lycka till imorgon då - hoppas det blir ett medgörligt väder och att både utspring och kalas blir jättebra och jättekul!! Ha det TOPPEN!! :-D

2012-06-14 @ 18:40:03 / http://annakk.blogg.se/
Postat av: Frida

Hoppas du får en fin helg!Vet du?

Nu har jag faktiskt fått tag i inspelningen från konserten. Nu återstår bara att försöka komma på hur jag ska kunna skicka den till dig. Klippet är rätt stort fastän det bara är fyra minuter långt...Njut av helgen!

2012-06-15 @ 18:39:40 / http://fridasfunderingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo