Vänlig omtanke mottages gärna

29 Juni 2012 - 18:15
 
Bara EN ynka dag kvar av juni!
 
Jag har aldrig förr varit med om att en månad gått så foooooooort.
Juni är slut i morgon och jag har inte hunnit förstå att den har börjat.
Nä, fångar man inte dagen så försvinner den. Så måste det vara.
 
Jag förstår dock att det är juli och semestermånad inom kort för "semesterkänslan" har infunnit sig på jobbet och då menar jag inte att det är tid till att varva ner utan snarare tvärt om. Vi är inte många "på bygget" de här dagarna eftersom så många hos oss redan har semester. Det betyder att vi som är kvar får ta hand om ruljansen naturligtvis och nu inser jag att jag har den osmartaste platsen av dem alla när inte receptionen är bemannand. Hux flux är jag företagets ansikte utåt och när jag dessutom har ett efternamn som står överst i den alfabetiska listan så tror jag att telefonisten i den kungliga huvudstaden kopplar alla samtal till första bästa människa. Ja, där hittar de mig igen. Hallelulja! Det är inte alltid en fördel att vara poppis. ;)
 
När det går snabbt blir man lite trött och då är det så himla skönt när folk tar hand om mig. Som när jag handlade nu när jag skulle åka hem. Då är det så skönt att handla där den trevliga och vänliga personalen "känner" sina kunder. Tjejen i kassan hade full koll på att jag ALDRIG skulle köpa FYRA tvättmedelspaket för 120:- när veckans erbjudande var FEM för hundralappen.
 
Jo, jag läste naturligtvis fel på lappen där bland alla tvättmedelspaket och kanske är det inte "hela världen" om jag nu hade köpt fel - iallafall inte så länge jag läser på kvittot för då hade jag ändå trott att jag hade fått hela härligheten billigt.
 
Det jag ville ha sagt är att det är så bra med vänlig omtanke! =)
Att även FÅ det och inte bara ge och ge och ge och ge.
 
Tack och lov är jag iallafall inte SÅ trött som jag var i studentveckan för då kan jag lova att jag inte ens hade sett lappen om tvättmedelserbjudandet. ;)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Känner mig också lite sliten. När ska du ha semester då? Hoppas det inte är så länge kvar, låter som om du behöver ledighet att se fram emot.

2012-06-29 @ 20:12:36 / http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

En vänlig omtanke är mycket bra! Jag är glad för kortet "Min vän" som jag fick häromdagen och de fina värmande orden du skrev och att du tänker på mig. Såna rara ord berör en ända ner i hjärtepipen och de behövs nu.

Trevlig helg!

Varma kramar från vännen Renate, *kram*

2012-06-29 @ 22:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo