Det rullar på

11 Maj 2012 - 22:12


Som jag har konstaterat förut så har jag som mamma inte ett dugg "bråttom" med barn nummer två.

När man inte har bråttom och man inte raskar på ett dugg ja då går det istället jätte snabbt. Visst är det konstigt?

Det här med övningskörningen har verkligen gått i raketfart. Med "ettan" körde jag inte så mycket i början, då var det pappan i huset som satt brevid mest hela tiden. Ja, jag var inte ens med i bilen eftersom det kördes då de ändå skulle någonstans. Läs fotbollsträning, fotbollsträning och fotbollsträning!
Nu har jag verkligen fått vara med från start men det gick så fort "från noll till hundra" så fort att jag har knappt har hängt med i svängarna.

I går skulle hon få premiärköra från parkeringen på Friskis & Svettis.
Hon såg LITE överraskad ut när jag lämnade över nycklarna och satte på skylten direkt. Jag trodde att det var en "lugn tid" så att det var jätte passande med premiärstadsövning just då.
Vi väntade en liten stund så att de som skulle åka skulle hinna ge sig i väg men när det var bara stillastående bilar ja då kom en ut och lite skämtsamt gjorde tecken "Akta min bil" men med glimten i ögat!
Hon skulle bara vetat att detta var en väldigt färsk övningskörare!!!

Precis som jag visste innan så gick det jätte bra och lika bra gick det när vi hade "turen" att komma bland vimlande människor och bilar som just hade varit på cirkus...
Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Ja, det är ju i sån trafik de ska vistas sen framöver, så det är väl lika bra att kasta sej in i den direkt!? ;-) Men det ÄR jobbigt ibland att sitta bredvid och nästan trampa foten genom golvet när man tycker att de kör för fort och så där... <:-) Men det är ju mest inbillning, kan man konstatera efteråt när allt ju faktiskt har gått jättebra! :-DSvar: Japp, vi har bytt bort vår husvagn - mot en halv husbil. S´s föräldrar betalade andra halvan, så vi ska ha den tillsammans med dem. :-)

2012-05-12 @ 07:49:01 / http://annakk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo