Det springer på!

16 Maj 2012 - 22:20


Jag tror bestämt att musten gick ur mig där i söndags i samband med all spänning i Citymatchen.
Det började förresten en ny tjej på mitt jobb i måndags och hon hade full koll på att City vann och all spänning som slutet bjöd på. Trevlig tjej måste jag säga. ;) Fast hon var tydligen tvingad att hejja på Liverpool...

I måndags hade jag min sämsta jobbardag någonsin. Vilken kund jag än skulle jobba med så var det något som trilskades. HELA DAGEN! Jag blir galen på mig själv att jag inte ger upp utan jag tror att jag kan lösa allting. Tyvärr är jag ju lite "känd" för det i min kundkrets... Hade inte tid att stanna kvar heller eftersom jag skulle på fotboll så prata om stressmoment men en minut över fem var jag faktiskt klar, mot alla odds.
Fast då var jag sur, trött och sliten...

Eftersom det är två målvakter i laget så var det min sons tur att sitta på bänken så jag fick ladda batterierna lite där i 90 minuter. Lite hälsosamt. Nästa vecka är det min tur att stå i kiosken och det är faktiskt det enda jag är emot i fotbollssammanhang. Sonen såg lite "chockerad" ut när han visade mig den där kioskschemalappen. Han är så van vid "det fixar jag" inte meningar av negativare art... Jag är liksom inte den som bangar men att komma in där  som kioskpersonal en - två gånger/år, inte veta några rutiner, vart något finns osv. Det är inte "min grej". Jag vill ha full koll, ordning och reda och när jag är på fotboll vill jag se fotboll!!!

Det finns en tid innan jag var fotbollsintresserad och då var jag med i "damklubben" här hemma och då ingick det bland annat kioskuppgifter. Då skulle "tanterna" ha schema och vi skulle stå där varsin gång. Att jag självmant erbjöd mig att stå varje gång gick ju inte för sig. Det skulle vara rättvist och jag vet inte allt. Hallelulja. Några fasade just för sina kioskgånger men gillade att pyssla vinster till lotterier t.ex. Smidighet, nu lär vi oss att stava till det. Låt folk göra det de gillar och är bra på då går allt som en dans.

Nu ska jag jag göra det jag är himla bra på - sova och det är exakt vad jag behöver just nu, med ny energi och ork kommer jag inte att irritera mig på ett endaste litet dugg.
Så skönt att återgå till ordningen! =)


Kommentarer
Postat av: Frida

Man behöver faktiskt inte gilla allt, och jag gillar inte heller att göra saker man inte har kontroll över. Dock kommer du, kära Malin, att kirra detta lätt som en plätt. Det trista är ju att missa matchen för där håller jag med dig till fullo. Är man på fotboll vill man ju SE matchen, inget annat.

2012-05-17 @ 10:33:17 / http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: mo

Hoppas du har lugnat ner dig, blir faktiskt lite orolig över dig, det är inte bra att stressa sådär...Nej jag förstår precis vad du menar, det är roligt när barnen har något fritidsintresse, meeen man vill kunna välja hur mycket man som förälder ska engagera sig, vill med ha kontroll o inte känna mig som ett fån om någon kommer o undrar över saker...Men, du kommer fixa det galant ändå, det brukar lösa sig, kramar

2012-05-17 @ 13:26:58 / http://medaljongen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo