Malin, snart en pensionär?

06 Maj 2012 - 13:18


I förra veckan var den en så kallad "Klubbkväll" på Apoteket.
Man fick rabatt (som ni tidigare sett) på hela sortimentet,  som klubbmedlem förärades du också med duschcreme i orignalförpackning och så fick man smakprover, tänkte jag säga.
PRODUKTPROVER ska jag nog kalla dem.

Ett himla bra sätt att prova på nya produkter och kanske finna en ny favorit som man aldrig någonsin annars hade upptäckt.
Bland alla små prover fanns det både dag- och nattcréme med "anti-age".
Som om JAG skulle behöva sådan!? ;)
Självklart var jag ju tvungen att testa och den kändes behaglig och bra i båda varianterna.

Men jag undrar jag... Jag har nog förstått det hela helt tokigt.
Provade i fredags och i går sa en man så här till mig:

-Ja, när du växte upp på 60-talet då var det väl....
-VÄXTE UPP PÅ 60-TALET??? Vet du vad, då var jag inte ens född!

RIDÅ!

I dag var jag ute och gick en skogsrunda och på den rundan brukar en ganska nybliven pensionärstant vara den enda jag träffar på. Åtminstone på två ben! Hon blir så glad varje gång och vi pratar några ord.

I dag frågade hon lite "pillilmariskt", som om hon gått och tänkt på det länge:

-Hur många år har du kvar till pension då?
-TJUGOFEM!

Så såg hon lite skamsen ut...

Jag ska aldrig köpa någon originalförpackning av den där ålderscremén!

Kommentarer
Postat av: mo

Nämen maken till fräcka typer...du som är så fin, du behöver nog inte ens de där krämerna (verkar ju inte så:), nej de snarare stjälpte än hjälpte...Jag kör med antirynkräm, natt från Lidl...haha, funkar skitbra, har inte fått några fräcka kommentarer än i alla fall ;)

Så gullig du är (som alltid) i dina kommentarer hos mig. Det har varit några jobbiga dagar med många tårar men nu känns det faktiskt lite bättre. Man vänjer sig rätt fort vid både det ena o det andra. Det enda som är positivt (om man nu kan säga så) är att man kan göra lite som man vill o inte behöva ha hundvakt. Ja tex. alltså att kunna åka till storkillen i Lund, ca 13 mil bort utan att ordna o grejja först. Tar lite tid att komma in i det tänket för ofta tänker jag ju, oj nej nu får vi åka hem för nu har Maila varit hemma si o så länge. Speciellt på sista tiden då hon ville ut kissa oftare, o det kan kännas lite befriande att inte ha tider o passa. Men såklart tänker man mest på när hon var frisk o kry o då var det ju problemfritt o ha hund, förutom vid resor osv..Jaja, livet går vidare.

Många kramar på dig vännen

2012-05-06 @ 13:51:12 / http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Frida

Men ååååh!

Du kan inte skriva sådana där fina saker om mig för jag blir ju så rörd så jag börjar gråta ju!

Och nej.

Folk förstår inte det här alltid, men huvudsaken är ju att VI gör det! Och jag är så glad att jag hittat dig!!!!!För övrigt tror jag de måste gett dig en stark rynkkräm istället, för någon som är så härlig till sinnet kan ju inte tas för någon som är nära till pensionen.Vet inte folk att man slutar fylla år vid tretti???Hälsa dem att jag sagt det.Kram finaste du, och tacka för att du finns!

2012-05-06 @ 22:27:49 / http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: Liza

Men hallå, vad är det för konstiga människor. Så där kan man väl inte säga heller. Jag som inte har 25 år längre till pensionen utan bara några... använder så klart antiagepreparat (när jag kommer ihåg det) någon gång då och då. Har helt krasst konstaterat att jag vill åldras och bli lika vacker som min 87-åriga svärmor. Tycker vi är alldeles för åldersfixerade i detta land. Ålder är en siffra, det är hur man känner sig som räknas.

Så här kommer en STOR KRAM till världens bästa Malin!

Kraaaam!

Liza

2012-05-06 @ 23:11:27 / http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: Annika

Håller med Liza, ålder är bara en siffra och vi är så himla åldersfixerade i det här landet. Kolla i varenda tidningsreportage så står det t.ex: Anders, 30 och Sara 27, sen kan det handla om deras bil. Måste vi alltid veta hur gamla folk är?

Fast om nån nu frågar mig hur gammal jag är så säger jag som det är, jag tycker inte heller man ska skämmas för sin ålder. Min mamma brukar säga: Om jag inte hade varit så här gammal, så hade jag ju inte fått leva så här länge!

Kram!

2012-05-07 @ 00:25:20 / http://annikalindbergs.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Ooops! Det var sannerligen en snabbverkande produkt för åldrande - om den gav såna reaktioner från omgivningen på bara en natt eller så!? 8-X Men det spelar väl inte nån roll om man har lite skrynklor här och var, de kan ju rent av bero på att man faktiskt har skrattat väldigt mycket här i livet. :-) Lite värre med de gråa hårstråna som uppenbarligen blir fler och fler för varje gång man tittar i spegeln. :-I Men så som Apotekets utbud har förändrats de senaste åren, så kan man förmodligen även köpa hårfärg där inom kort - om man inte redan kan det, förresten!?

2012-05-07 @ 14:17:26 / http://annakk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo