Är det gott eller inte?

25 November 2012 - 22:37
Man skulle kunna tro att det är denna HUND och inte JAG som har varit och ätit julbord med kollegorna i helgen som gått.
Nog blir man mätt när det finns hur mycket olika sorters mat som helst att röra ihop på tallriken... Men i ärlighetens namn är jag inte den optimala att bjuda ut på sådana där "ståhej". Julbord vill jag avnjuta i fin, mysig och fridfull miljö och få äta omelett som inte badar i vatten och äta strömming som inte är svartbränd.
 
Okej, man behöver inte ta av det som inte ser så aptitligt ut så det är lätt avhjälpt om det nu skulle vara något på faten som inte passar.
Men ljudet. Jag säger LJUDET från "showen", från baren, från discot...
 
Men min son har gett mig "koden" för att ha superskoj på dessa tillställningar:
-Du skulle vara lite full mamma!
Men se den här mamman är inte det så tills nästa år ska jag skarpt överväga om jag är väääääldigt upptagen om det vankas julbord i liknande form alternativt göra som jag gjorde den här gången: Se glad ut och tänka att det är ren och skär personalrepresentation.
 
Själv har jag tillverkat årets upplaga av julköttbullarna. Drog till med att steka dem i ugnen. Klippte ut ett recept för säkert femton år sedan men nu så! Nu är det prövat och det var superbra.
Detta visar att jag inte alltid är så snabb iallafall! ;) Men resultatet, det var PERFEKT!
Två plåtar köttbullar är nu stelfrusna i väntan på den kommande julhelgen.
Det blir gott det! ;)

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Vi har också varit på julbord på ett dylikt ställe vid några tillfällen, och det är verkligen KASST. Iallafall om man går dit just för matens skull - men det är det väl inte meningen att man ska, för det är väl showen och dansen sen som trots allt är grejen på den sortens ställen!? Först äta tills man mår illa, och sen shejka tills man spyr... Jotack, det finns nöjen och nöjen - eller nåt sånt!? Jag kommer aldrig mer att följa med dit, det är då ett som är säkert!

I år ska vi till en restaurang jag aldrig har varit på tidigare, men ryktet säger ett deras julbord är något utöver det vanliga. Så jag har höga förväntningar. :-) Risken är väl dock överhängande att det sitter en trubadur i nåt hörn och spelar & sjunger - men jag står ut bara det inte ska dansas också! Och om maten lever upp till sitt rykte. :-)

2012-11-26 @ 08:09:18 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Pernilla

Så duktig du är! Jag köper köttbullar. Ja men .... va f..n, kan ju inte vara bra på allt.
/P

2012-11-26 @ 09:13:23 / http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Liza

Åh, så härligt att ha gjort köttbullarna. Jag är inte igång ännu... men snart! :D
Ogillar skarpt ställen där det är stökigt! Det är bara jobbigt och jag blir superstressad - nej tacka vet jag att avnjuta julbordet i lugn och ro med nära och kära..
Ha det gott kära Malin!
Kraaaaaaaaaaaaaam

2012-11-26 @ 20:17:40 / http://vardagslycka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo