Det ska bli en bra dag i dag

28 November 2012 - 07:26
 
Så gott som varje onsdagsförmiddag har jag "varit på curling" enligt en kollega.
Okej, jag kandiderar tungt till en plats i svenska curlinglandslaget.
Men det är ju bara några år kvar på karriären.
Kanske?
Äsch, det är nog ett livslångt uppdrag men det underlättar väldigt mycket med "curlingen" när barnen kan skjutsa sig själva. ;) Så till DET är det iallafall i runda slängar ett och ett halvt år kvar.
(Fast jag tycker att min dotter "alltid" har kört trots att hon fick sätta sig bakom ratten för första gången i mars månad detta år. Ibland flyter mitt tidsbegrepp bestämt i hop.)
 
Jag har "hur många timmar som helst" att ta ut i komp. på jobbet men kommer aldrig till det så i går kväll kändes det superduperskönt och lyxigt att ställa in telefonen på "åter den 29 november klockan 8".
Så efter dagens skjutsning ska jag umgås med mig själv.
Bara mig själv. Hallelulja så bra! Hunden och jag ÄR jag, men det förstod ni säkert. Självklart.
 
Jag har kommit in i fixa-till-advent-rycket, skuttade runt i köket i går kväll. Bor ett litet barn i mig som får rysligt mycket energi och lust till att fixa saker då jag egentligen borde gå och lägga mig. Men i dag, då hängde de nya gardinerna så fint i fönstren, den nya röda duken på bordet, hyacinterna på köksbordet.
Mmmmm! I kväll borde det hänga julgardiner i tv-rummet. Är lite imponerad av mig själv att jag faktiskt kan ta "en liten bit" i taget och inte promt fixa 100% i samma sekund. Duktigt Malin!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag vill också fixarpynta lite men tiden har inte räckt till. Men i eftermiddag, då! Jag slutar behagligt tidigt jag också, nämligen.
/P

2012-11-28 @ 08:36:24 / http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Det var ingen konst att skriva i morgonens blogginlägg att jag ska dra fram allt adventsgrejsimojs idag - men det lär bli betydligt svårare att verkligen göra det. Jag är så ostrukturerad, och ju mer tid jag har till förfogade desto mindre blir gjort... <:-) Men något litet ljus SKA baske mej både fram och tändas innan den här dagen är över!!! Kanske även de röda panelgardinerna till köket... :-)

2012-11-28 @ 08:57:50 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Liza

Men härligt! Här fixas det också i makligt tempo. Det är så himla härligt att fixa i lugn och ro, utan stress. Framför allt att man tror sig... jag är ju som du vet också "fort"!
Mys kära Malin!
Kraaaaaaaaaaaaam

2012-11-28 @ 11:52:26 / http://vardagslycka.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Nu står det en adventsstake och LYSER i ena vardagsrumsfönstret! Så mysigt så!!! 8-)

Men jag upptäckte att det FORTFARANDE saknas en eller ett par förlängningssladdar. Ett faktum som jag har känt till sedan i somras eller nåt sånt, och lika väl inte har blivit färdig till att avhjälpa trots alla IKEA-besök osv. :-I

Därför kommer det inte upp mer adventsgrejer här idag... (Åh, så skönt att ha något verkligt konkret att skylla på!!! He!!!)

Hoppas du och vovven har en toppenmysig dag ihop!? :-)

2012-11-28 @ 13:09:49 / http://annakk.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Dottern kom hit idag för att plocka lite naturmaterial i skogen till sina olika juldekorationer. Samtidigt som vi klev av veranda-trappan började det snöa... 8-I In igen och hämta vantar! ;-)

Det blev några kassar mossa och gran- och tallris, och jag såg för en stund sen på Facebook att hon hade piffat till balkongen riktigt fint. :-) Här går det lite långsammare, men jag har iallafall lagt några tallkottar på torkning framför avfuktaren i tvättstugan. De ska ligga bland ljusen på ett ljusfat sen, är det tänkt.

2012-11-29 @ 16:26:22 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Elina

Hej Malin! Vad har du för planer i helgen? :)

2012-11-30 @ 12:58:26 / http://soderholm.webblogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Jag håller på och småfixar lite men i år finns inte den rätta inspirationen:(( Kanske jag firar julafton i kyrkans gemenskap med en andaktsstund oh lite god julmat. Den som lever får se!

2012-12-01 @ 23:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo