Jag har det bra jag

29 Oktober 2012 - 08:37
 
Jag lånar gärna ut mitt hår och huvud till att öva på att göra uppsättningar i, rulla spolar i och allt vad det kan vara. Något som jag gillar jätte mycket är när vi sitter och ser på tv och familjens frisörska undrar om jag vill ha hårmassage.
Det är så skönt att det inte är klokt.
Ni vet när man blir så där behagligt avslappnad i hela kroppen.
Härligt det!
 
Härom veckan fick jag "modellera" på lektionstid. Trodde aldrig att hon ville ha med mamma till skolan så det var ju "stort" bara det! Dessutom fick jag inte den minsta "förhållningsregel" om hur jag skulle klä mig, att jag inte fick skratta högt eller nysa så det hördes över hela stan... Konstigt! Men väldigt skönt förstås.
 
På schemat stod ögonfrans- och ögonbrynsfärgning. Jag blev så fin så!
Jag hade en väldig tur för jag fick stanna kvar i frisörstolen efteråt då det skulle arbetas med håruppsättning. Det är så fint att bli ompysslad på det där viset så jag skulle gärna åka dit varje dag!
 
Nu är det höstlov och "som vanligt" åker min tös söderut då det vankas lov.
Har de tur får de hårmassage dit hon kommer. ;)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vilken lyx!
Väldigt snyggt blev det också.
/P

2012-10-29 @ 11:15:11 / http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Du har det bra! Jag har inte toppklippt mitt hår sen den 19 juli. Brukar annars klippa det var 6:e - 7:e vecka. Min frissa var på semester och jag behövde fixa mittr hår och det gjorde jag dan innan begravningen. Det blev på tok för kort och jag var missnöjd:(( Slingorna blev bra! Jag försöker se något positivt i allt som sker och så här med facit i hand var det rena rama ekonomiklippningen nu när pensionärsplånboken/änke är tunn.

2012-11-11 @ 14:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo