J a g t i t t a r

17 September 2012 - 20:35
Här hade jag skrivit ett lång och humoristiskt inlägg (som vanligt alltså! ;) ) om mitt nya intresse och så tjong hänger sig datorn.
Kan det ha varit ett tecken från Gud på att jag skulle tänka till om jag verkligen skulle avslöja mig så här offentligt? Ja, vad vet jag?
 
Hur som helst har jag aldrig förstått mig på folk som envisats med att "inte se ett dugg på tv" men ha full koll på vad som hänt i varje program, ibland i två progam som sänts samtidigt! Själv har jag längtat efter att slå mig ner i soffan och se "all skit". Koppla av och softa!
 
Jag är ju en sann periodare och nu är jag i en tv-period. Känns som om jag inte har varit det sedan jag var liten och satt med mamma och såg Kryzz, Razzel och allt vad det hette på det glada 80-talet. Jag har haft en "paus" från tv-tittandet en lång tid. Men nu så! Hur i hela friden kan det då komma sig att jag ser Ensam Mamma Söker, Ung & Bortskämd, Svenska Hollywoodfruar, Bonde Söker Fru, Dallas, Dobidooo utöver de heliga fotbollsmatcherna med Manchester City som jag alltid har sett?
 
En liten enkel analys är att jag inte denna termin går på Friskis & Svettis. Tror iallafall att det beror på det. "Sparar" en massa timmar på att I N T E gympa i stan. Att springa själv "utanför köksfönstret" tar liksom ingen extra tid... I och för sig motionerar jag mindre så det är viktigt att inte vräka i sig en massa kaloririkt när jag "soffmyser" varje kväll.
 
Det gäller att hitta balans i livet vad det än gäller.
 
Tjillevippen, nu börjar snart de ensamma mammorna. Måndagens höjdpunkt. ;)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ensam mamma har jag faktiskt aldrig sett men mycket annat ser jag. Erkänner att jag inte rår över fjärrkontrollen men 4an är den som oftast står på kl 20.00
X-faktor!!
/P

2012-09-17 @ 22:06:08 / http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Annika

Hej! Du har en utmärkelse att hämta hos mig, kram!

2012-09-18 @ 00:11:01 / http://annikalindbergs.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Av dom programmen du räknade upp ser jag bara Dallas kikar på halv åtta hos mig, det okända. Har börjat kika på X-faktor också:))

Instämmer helt med dig det är viktigt att hitta sin balans. Just nu är den en aning i obalans hos mig, kram

2012-09-18 @ 17:19:52
Postat av: AnnaKK

I mina tappra försök att undvika program som dem du nämner här, så hamnar jag på den ena underliga kanalen efter den andra... Hur mycket smörja finns det egentligen??? Och framförallt; Hur mycket reklamtid??? 8-X

Så mej kan du placera in i kategorin "de som aldrig tittar på tv och som inte har en aning om vem Kamel-Bengt är"... <:-)

2012-09-20 @ 08:27:18 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Pernilla

Önskar dej en skön fredagskväll!
/P

2012-09-21 @ 16:13:34 / http://pernillaochpuma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo