Koll

12 September 2012 - 19:59


Jag GILLAR verkligen umgänget här i bloggvärlden, att få dela era erfarenheter, tips och idéer!
 
Ringde faktiskt tandsköterskan på vår folktandvård, hon som håller koll på allt och alla generationer igenom, och hon tyckte att min son absolut skulle ha en tid. Fick en redan i morgon. Jag som trodde att det var väntetid på en sisådär fyra månder. Det var det iallafall när jag skulle få en vanlig, hederlig undersökningstid...
Jag brukar sällan "söka hjälp" så nu tycker jag att det är hiskeligt skönt att ett proffs (får jag hoppas!) ska titta på det där "tandskrället".
För det hade varit hemskt att i efterhand få vetat att man VISST hade kunnat få hjälp och inte alls hade behövt plåga sig så mycket.
 
I dag var det premiär för vår Toyota att träffa "besiktningsgubben" som för övrigt var två unga killar. Den ena har jag råkat på förut och han har inga goda minnen kring mig och Toyota.
Förvisso var det en 20-år gammal Toyota och jag som jag hade fått ombesiktning på, varit på verkstaden med och han underkände IGEN. Jag trodde att han skojade. Men det gjorde han inte.
När jag åkte tillbaka till verkstaden som alltid i alla år lagat RÄTT och uttryckt min förvåning så slängde sig mekanikern in i min gamla bil och åkte direkt till denna unge herre.
Ack ja...
Nu kunde ju "killskrället" inte hitta den minsta lilla anmärkning på denna bil vilket nog gjorde honom besviken? Hans kollega var destå mera charmant men när han frågade om jag ville ha en e-diagonos trodde jag han skojade.
Hade aldrig hört talas om detta förut.
-Kolla vad du vill men jag betalar inget mera!
-Jo, det kostar ju 200:- extra.
Heder åt honom för att han var fortsatt trevlig trots att jag satt där och funderade på om det var Dolda Kameran, något lurendrejeri eller rentutav något bra? Vet du?
Jag vet ju att jag har några "bilmorsor" här som läsare iallafall. =)
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Vad skönt att han fick en tid så snabbt, och hoppas han blir hjälpt! Ja, det där med bilar kan verkligen vara hur knepigt som helst, och får man fel kille på besiktningen kan det gå precis HUR som helst! VAD i hela friden är e-diagnos?

2012-09-12 @ 20:51:23 / http://annikalindbergs.blogg.se
Postat av: Pernilla

E-diagnos? Hoppas inte sonen råkar ut för en sådan diagnos. Låter inte så trevligt tycker jag.
/P

2012-09-13 @ 18:06:56 / http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

För visso är jag ingen bilmänniska kör inte ens på fiskekortet som jag skämtsamt sa då matvagnen kom till patienterna. E-diagnos har jag aldrig hört talas om! Fint att sonen fick en tid så snabbt, kram

2012-09-18 @ 17:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo