Oreklamerat

10 September 2012 - 20:12

När jag tittade på Plus i förra veckan var det inslag om "Sponsrade blogginlägg", då företag erbjöd bloggare att skriva "så att det inte märktes" att det var reklam och i utbyte fick man några hundralappar för besväret.
Om man nu såg Plus kunde man ju tro att detta är ett sådant.
Men det är det inte. Chansen att jag ska gå plus på min blogg är lika med noll så länge vi inte ser till "umgängesvärdet" men det räknas ju inte i kronor och ören. Det är ju sådant som inte går att köpas för pengar liksom. =)
 
Hur eller hur, söndagarna är för mig en matfixardag. Allt för att det ska rulla på så smidigt som möjligt under veckans jobbardagar. I dag skulle vi prova något alldeles nytt. Lasange från Knorr. Jodå, lasange har vi förstås ätit förut men inte gjord på denna mix. Jag är ju av den präktiga sorten som brukar koka ostsås och köttfärssås själv men det här såg lätt och smidigt ut. Köpte "familjeförpackningen" och bara tittade när jag öppnade.
Det såg inte mycket ut för världen beräknat till sex personer.
 
-VAD I HELA FRIDEN HAR JAG KÖPT? I MORGON FÅR NI VÄÄÄÄLDIGT MYCKET GRÖNSAKER FÖR ATT BLI MÄTTA! (Fast det är ju nyttigt det också...) JAG SKA ALDRIG KÖPA SÅDAN HÄR XDCSSSGHH (CENSUR ALLTSÅ) FLERA GÅNGER!!!
 
Mina barn såg lite förvånade ut och kom genast på lösning:
-Du ska se att det SVÄLLER i ugnen!
 
Att det bara var EN sås "störde" mig också... Men av princip gör jag alltid till punkt och pricka efter receptet när jag gör något första gången. Så även denna.
 
När vi skulle äta i dag kunde jag konstatera att det var läge att ändra sig för mig, denna variant av lasange var helt okej och räckte gott och väl åt hela familjen.
Så vem vet, rätt vad det är åker det ner en sådan förpackning i varuvagnen igen.
Lite halvfabrikat har väl ändå ingen dött av?

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Jag föredrar Familjen Dafgårds djupfrysta lasagne - en kilos-klumpen räcker hyfstat till tre. :-) Nu har jag i och för sej aldrig testat något sånt här som du gör reklam för (;-D), men de gånger jag har försökt mej på att göra egen från scratch så har det iallafall inte blivit speciellt lyckat. :-I Torrt och dant... Hur mycket ostsås ska man egentligen ha?? Och hur tunn måste köttfärssåsen vara??? Ja, svaret på det är väl att jag förmodligen också borde läsa receptet ordentligt, och inte laborera en massa efter eget bevåg... <:-)

2012-09-10 @ 20:27:18 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Frida

Om någon hade dött av det hade hela min familj gått hädan för länge sedan.... ;-)
Sen blir jag liiiite imponerad! Jag visste inte att du sysslade med sådana där "censurord". Det är som den gången min mor öppnade det där skåpet (du vet ett sånt som alla har i köket) och ett gäng plastlådor ramlade ut. Då sa hon F-ordet minsann och jag blev så imponerad att jag sprang från övervåningen och satte mig exalterad i trappen. Hahaha!
För övrig.
Jag skriver heller inga betalda reklaminlägg. Jag är ju mer inne på din linje; Blogga är ett sätt att umgås!

Ha en bra vecka!

2012-09-10 @ 21:48:43 / http://fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: Liza

Här finns inga betalda inlägg heller... blogga är ett sätt att umgås, det är så det fungerar för mig. Är så nöjd med det.
Måste nog testa lasagnen, säger du att den är OK, litar jag på dig! ;)
Ser nu vad Frida skrivit ovan... alla får vi någon gång cencurera oss.. hi hi

Kraaaaaaaaaaaam!
Liza

2012-09-10 @ 22:41:13 / http://vardagslycka.blogg.se
Postat av: Annika

Jag är storkonsument av halvfabrikat, för jag är så lite husmor som man kan bli. Jag tycker bara det är kul att laga mat på helgerna när det är gott om tid och (oftast) lite godare mat, så det där ska jag absolut testa :) Nej, sponsrade inlägg är inget för mig heller. Jag skriver det jag känner för stunden och är så nöjd med de läsare jag har. Kramen!

2012-09-11 @ 01:08:58 / http://annikalindbergs.blogg.se
Postat av: Pernilla

Betalda inlägg är inget för mej heller. Men vilken tur att lasagnen var till belåtenhet. Det kanske man ska prova?
/P

2012-09-11 @ 08:35:32 / http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Tack för tipset något för mig som numera gått över till halvfabrikat när det gäller vissa rätter! Tyckte du den var till belåtenhet så tror jag att den kommer att passa mig också du som är en riktig mat/bull-mamma, kram

2012-09-18 @ 18:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo