Snart så

13 April 2013 - 12:31
 
Jag är himla bra på en sak.
Att vänta!
 
Så många timmar jag har använt av mitt liv just till att vänta.
De flesta timmarna är förstås att vänta på att barnen ska bli klara med vad de håller på med för att skjutsas igen. Ofta har det "inte varit lönt" att åka hem en vända för att bara vända tillbaka igen...
 
Det är i dessa situationer så perfekt att jag är så jätte duktig på att "utnyttja" tiden och inte bara sätta mig stilla och tjura över att mitt lilla liv står på "stand-by"...
Nä, jag brukar läsa en god bok, skriva lite brev (hade jag en fin mobil med internet skulle jag ju kunna umgås med er kära vänner men se jag lägger ju sällan pengar på saker som ännu fungerar - till mig själv), promenerar.
 
När tösen var hos frissan några kilometer bort (visst är det KUL att det finns företagare på landsbygden!!!) så tog jag mig en promenad. Var och tittade efter hur mormor och morfar hade det.
Jag tror bestämt att de kände sig lite insnöade!
 
Lika insnöad som svärfar som nästan är granne med mina morföräldrar.
Undrar om de känner varandra? ;)
Jag är ju dessutom nyfiken på om min svärfar undrar vem den där tjejen är som kommer och vattnar och grejar hos honom titt som tätt under sommaren. Om han har koll liksom. Men han är nog nöjd. Får jag hoppas.
Det hade varit så enormt roligt att få träffa honom under mera levande former. Men nu hade vi aldrig den möjligheten.
 
Det är så skönt att det ryktas om varmare väder på våra breddgrader redan i morgon.
Det kommer att pigga upp, var så säker! =)
 

Kommentarer
Postat av: Annika

men du då har vi en sak gemensamt, jag är nämligen också superbra på att vänta! Hoppas du får en fin lördagskväll. Kram!

2013-04-13 @ 13:16:45 / http://annikalindbergs.blogg.se
Postat av: mammakero

Vänta... Det är nog det värsta jag vet i normalfall. Om jag hade haft lite av din tålighet hade jag nog inte fått ryggskott nummer 2... Suck! Hoppas SÅÅÅÅ på varmare väder och blommor!

2013-04-13 @ 15:43:08 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Bara anna

Jag är nog inte så bra på att vänta när jag tänker efter, blir lätt irriterad då. Med små barn som inte har någon tidsuppfattning alls kan det där väntandet vara väldigt tålamodsprövande ibland....

Javisst är det bra med företagare på landet!

2013-04-13 @ 20:49:40 / http://annacecar.blogspot.com
Postat av: Frida

Hej vännen! Jag har varit bortrest,men nu har jag läst ikapp. Hade inte riktigt wifi så ofta på Gran Canaria så jag skippade att läsa bloggar nästan helt och hållet för det tog sååååå lååååång tid att ladda fram dem. Jag är ganska bra på att vänta, men kan också blir rastlös väldigt fort. Lite dualism i livet behöver inte vara en dålig grej.

Hoppas din söndag är bra sååå bra!

2013-04-14 @ 13:01:49 / http://fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: Liza

Att bara rulla tummarna och vänta fixar jag inte. Är lite mer som dig, nyttjar tiden!
Ni har ju lika mycket snö som vi har??! Helt galet, men nu smälter det tack och lov ordentligt. Kan nog hälsa på mamma o pappa när gravarna tinar fram.
Ha det bäst goaste Malin!
Kraaam

2013-04-14 @ 13:17:23 / http://vardagslycka.blogg.se
Postat av: Linda N

Ja nog verkar de lite insnöade alltid;) Min svärmor skulle fyllt 75 den första April, så mycket snö hade vi inte då men det var kallt och alldeles för hårt i jorden för att ens kunna plantera en blomma. Men efter denna soliga dag hoppas vi på att snart kunna plocka vitsippor åt henne. Ha en fin start på veckan!

2013-04-14 @ 20:38:28 / http://www.jagochminafina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo