Hopplös

09 December 2013 - 22:37

Jag är verkligen hopplös.
Speciellt på måndagar...
Helst på kvällen.

Ofta finns det lite godsaker kvar sedan helgen.
Det börjar ofta efter middagen då jag diskar. Det blir mycket roligare att diska då jag mutar mig med en liten chokladbit. Eller två.

Sedan tycker jag så synd om någon övergiven och ensam skumtomte så då äter jag upp den också!

Förresten är godis mycket godare just på måndagskvällen än på lördagen.
Dessvärre ligger det nog lite i sockerkickar för varje måndagskväll tänker jag "Jag ska bara..." och klockan går så fort att jag borde ha lagt mig för länge sedan...

I går kväll hade vi förresten lite spontant glöggpartaj innan min dotter åkte härifrån. Jätte mysigt och gott.

Summa summarum är jag en gottegris men vad tusan?
Gullegrisar, det måste vara de bästa grisarna.


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Skrämmande lika, det är vad vi är. Har precis skrivit ett inlägg om min sockerfross i går kväll, haha. Ska lägga ut den senare så du får läsa i kväll.
Vilken fin bild du bjuder på.
/P

2013-12-10 @ 06:59:49 / http://dogladyn.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Go´ morron! :-)

Och tack för grattiset på namnsdagen - det hade jag helt glömt bort bland allt annat stå-hej igår. Visst heter du också Anna???

Medans dottern var hos sjukgymnasten igår så lodade jag omkring på Maxi. Det varuhuset är enormt i Hässleholm... Phu! (Ju äldre jag blir, desto sämre gillar jag stora varuhus och stora gallerior osv... <:-I)

2013-12-10 @ 07:50:56 / http://annakk.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Hoppsan! Inte skulle jag skicka redan!? Vet i tusan varför kommentaren smet iväg där...???

Nåja... Det jag skulle skriva om Maxi var att de sålde lösgodis där för 39:-/kg, och man fick köpa hur många kilo som helst! 8-) Måste säga att jag blev riktigt STOLT över mej själv som lyckades motstå den frestelsen!!! :-)

(Fast då trodde jag i och för sej att jag fortfarande skulle komma dit minst en gång till den här veckan - exempelvis på fredag. Det hade ju varit lämpligare att köpa några kilo sånt till helgen istället för på en måndag. För då hade det ju varit uppätet senast idag... <:-) Men nu har ju dottern återupptagit bilkörandet, så jag slipper förmodligen följa med till stan fler gånger. Iallafall just nu).

2013-12-10 @ 07:54:20 / http://annakk.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Fortsätter kommentarsbomba dej! ;-)

Håller fullkomligt med dej om att det är superbekvämt med lägenhetsboende jämfört med eget hus! :-) Visserligen kan man väl inte bo så mycket billigare än vad vi gör nu, om man bara räknar vad huslånen och värmen/vattnet kostar. (De två sista posterna är ju i princip gratis). Men det är lätt att glömma allt det andra... Att man behöver ha en stor och dyr gräsklippare för att palla med skötseln av tomten (ibland skulle man behöva en traktor också...), och alltid är det någon av alla byggnader på tomten som behöver underhållas varje sommar, för att inte tala om hur kul det är att tänka på det utdömda avloppet... Gaaah!!!

Fast jag förstår om dottern och hennes pojkvän har börjat tröttna på sin nuvarande lägenhet, för den är helt klart för liten för dem nu (en tvåa på lite drygt 50 kvm). Hade dock önskat att de började med en större lägenhet alternativt ett radhus innan de ger sej på ett gigantiskt gammalt hus ute på landet som dessutom blir tre gånger så dyrt att bo i som vad vårt hus är... <:-) Men vi får väl se vad husvisningen i eftermiddag leder till... Lite spännande är det ju trots allt! :-)

Sonens rum står allt mer tomt nu, förresten. Han har brukat komma hem om morgnarna innan jobbet och bre några mackor plus ta sin lunchlåda, men igår morse hoppade han över det. När jag igårkväll frågade honom varför, sa han att tjejens mamma hade "tvingat" honom att göra mackor där istället - och det vet i sjutton om hon inte hade skickat med lunch till honom också!?! FNISS!!!

2013-12-10 @ 08:08:21 / http://annakk.blogg.se
Postat av: Anonym

PS! När jag skrev "radhus" menade jag egentligen marklägenhet i bostadsrättsform. :-) DS!

/AnnaKK

2013-12-10 @ 08:10:11
Postat av: camilla

Gottgrisar är vi allihopa,allihopa,allihopa.
Gottgrisar är vi allihopa,allihopa. Jag med. Jag med och du med... ;)
Kram!

2013-12-10 @ 09:53:47 / http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det är okej att vara en gottegris, och du, det bästa av allt att veta är att du inte är ensam om att vara det;)

2013-12-10 @ 12:37:27 / http://patriciac.blogg.se
Postat av: Bara anna

Jag hade en period i somras då jag inte åt något godis eller kakor överhuvudtaget, det gick bra ganska länge men sedan var jag på ett kalas och då var det kört igen, skit med. Men just nu bryr jag mig inte, måste få njuta av allt gottit nu till jul. Det är ju så gott med hemmagjorda kolor och sånt där tycker jag.
Kram

2013-12-10 @ 15:16:29 / http://annacecar.blogspot.com
Postat av: mammakero

ÅÅ vad jag blev nostalgisk! Såna koppar hade mamma och pappa när jag var barn, var de nu tagit vägen har jag ingen aning om. Kanske har pappa dem i huset i den lilla Tornedalsbyn han flyttat till för 5 år sedan och jag aldrig varit uppe och hälsat på honom i...

2013-12-10 @ 20:05:39 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: mammakero

Grattis Anna på namnsdagen i efterskott!

2013-12-10 @ 20:07:37 / http://mammakero.blogg.se
Postat av: Frida

Jag tror det är bra för själen jag att söta till sig lite extra. Speciellt måndagar. För de är ju sällan roliga på andra sätt så då får man göra vad man kan tänker jag..... :)

2013-12-10 @ 23:33:28 / http://fridasfunderingar.blogg.se
Postat av: Renate Wretefelt

Den här årstiden får jag stående sockerkickar speciellt på choklad. Håller mig till den mörka varianten. Tror det bor en liten gottegris i de flesta av oss. Skumtomtar intas också i måttlig mängd. Blir mer till mej nu när jag är ensam. På både gott och ont kanske heheh;

2013-12-25 @ 13:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo